HONOR Superfast 100W dikey kablosuz şarj cihazı, Honor tarafından tanıtıldıktan sonra satışa çıktı. İlk olarak Çin’de başlayan satışların kısa süre içerisinde markanın faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda yer alacağı belirtildi.

Telefonun kablosuz bir şekilde şarj edilmesini sağlayan özel ürün, üstelik kullanıcıları telefonun şarj olurken daha kolay bir şekilde telefonu kullanmasını da sağlıyor. Bildirimlerini görüntülenmesi ya da telefonun başka amaçlar ile kullanılması sırasında herhangi bir engel teşkil etmeyen şarj cihazı, kullanımda sunduğu pratikliği ve kablo zorunluluğunu ortadan kaldırılmasıyla da tüm Honor kullanıcılarının kısa süre içerisinde favori ürünlerinden birisi olmasını sağladı.

Honor1

Superfast 100W kablosuz şarj cihazı özellikleri neler?

Telefonların dik ya da yatay olarak konumlandırılabileceği şarj cihazında, hangi pozisyon tercih edilirse edilsin şarj edilebilmesi mümkün. Minimalist bir tasarıma sahip olan şarj cihazında çift bobinli bir tasarım kullanılıyor. Herhangi bir sorun yaşanmadan telefonu yatay ya da dikey bir şekilde kullanılması mümkün. Üstelik şarj cihazında telefonu kullanmak isteyenler için özel güvenlik önlemleri de alınmış. Özel bir şekilde ayarlanan şarj hızlarına sahip olan şarj cihazında, olası ısınmalara bağlı olarak da soğutma sağlayacak soğutma fanları kullanılıyor. Böylece kullanıcıların telefonu şarj ederken video izlemesi, sosyal medya ağlarını kullanması ya da benzeri etkinliklerde bulunması herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

35 dakikada yüzde 100’e ulaşıyor

Tüm bu avantajlara ek olarak yeni şarj cihazı 35 dakikalık bir şarj süresi ile telefonun yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasını sağlıyor. 100W standardını destekleyen telefonlar arasında Honor Magic 4 gibi yeni amiral gemileri olduğundan dolayı bu modelleri tercih eden kullanıcılar, yeni teknolojiyi kullanma imkanı elde edebiliyor.

Cihaz sadece telefon güvenliğini değil, yakın civarda tehlike yaratabilecek metal bir cisim olup olmadığını da analiz edebiliyor. Cihazın alt ve ön kısmında yer alan led bildirim alanları, cihazın şarj olup olmadığını gösterdiği gibi çevrede tehlike yaratabilecek bir metal tespit edildiği durumlarda da uyarı işareti veriyor. Kullanıcılar güvenli bir şekilde telefonu şarj etme imkânına sahip olurken güvenlik noktasında da önlem alabiliyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir