Honor ile İndeks Bilgisayar arasında distribütörlük anlaşması sağlandı. Anlaşma ile Honor’un Türkiye’deki yetkili ana distribütörü İndeks Bilgisayar oldu.

Honor için Türkiye’de önemli bir gelişme yaşandı. İndeks Bilgisayar ile Honor arasında yürütülen görüşmelerin sonuçlanmasıyla resmi açıklama yapıldı. Açıklamalarda İndeks Bilgisayar’ın Türkiye’deki faaliyetlerine değinilirken HONOR için de Türkiye’deki sürecin daha iyi iyileşeceğine vurgu yapıldı.

23 Yıldır Açık Ara Lider

İndeks Bilgisayar tarafından yapılan açıklamada “Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıldır açık ara lider olan İndeks Bilgisayar ile birçok ilk teknolojiye öncülük eden HONOR’un gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında HONOR’un yenilikçi ürün portföyündeki PC, tablet, akıllı telefon ürünlerinin yanı sıra telefon ve aksesuar ürünleri de kullanıcılarla buluşacak. Herkes için küresel bir ikonik teknoloji markası olmayı hedefleyen markanın yedi Ar-Ge merkezi, 100’den fazla yenilikçi laboratuvarı ve 13 binden fazla çalışanı bulunuyor. Şirket, 100’den fazla pazarda 3 binden fazla hizmet merkezi ve dokuz bölgesel çağrı merkezine sahip.” denildi.

Honor’un Türkiye’deki Ana distribütörü İndeks Bilgisayar Oldu
Honor’un Türkiye’deki Ana distribütörü İndeks Bilgisayar Oldu

İndeks Bilgisayar Durumdan Memnun

İndeks Bilgisayar anlaşmaya yönelik iddialı açıklamalar yaparken açıklamalardan birisi de  İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek’ten geldi. Türkiye’deki Honor Ana Distribütörü olmaktan dolayı mutlu olduklarını iade eden Sürek, “Birçok ilk teknolojiye öncülük eden, tüm akıllı telefonlar ve diğer akıllı cihazların portföyünün geliştirilmesini desteklemek için mükemmel Ar-Ge yeteneklerine sahip olan HONOR’un Türkiye’deki yetkili ana distribütörü olmaktan mutluluk duyuyoruz. Güçlü ve geniş ürün portföyümüze yenilikçi bir markayı daha eklemiş olduk. İş birliğimiz sayesinde markanın yenilikçi ürünlerini kullanıcılarla buluşturacağız.” diyerek süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye’de ilgi gören Honor için resmi anlaşmanın sağlanmış olması Türkiye pazarına önem verdiğini gösteriyor. Bu kapsamda da daha fazla model, seçenek pazara girebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir