Honor cephesinde gözler Magic 6 serisine çevrildi fakat şirketin yeni ürün portföyünde başka cihazlar da yer alıyor. Bu cihazlardan biri de Honor X50 Pro 5G.vX50 Pro 5G’nin bazı özellikleri de paylaşılan bir görsel ile ortaya çıktı. X50 Pro 5G’nin de Magic 6 serisi ile beraber 10 veya 11 Ocak’ta resmiyet kazanması bekleniyor.

Honor tarafından yapılan paylaşıma göre, X50 Pro 5G’de Qualcomm Snapdragon 8+ serisinden bir işlemci yer alacak. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 5800 mAh kapasiteli pilinden alacak olan telefonda göz koruma sertifikalı 1.5K çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. Paylaşımda siyah ve yeşil renk seçeneklerini görmek de mümkün olurken, yuvarlak kamera modülünde bir Led flaşın ve de en az iki kamera sensörünün bulunduğu fark ediliyor.

X50 Pro 5G’nin tasarımı itibarı ile X50’den çok uzaklaşmadığı rahatlıkla söylenebilir. Ancak X50’nin siyah, mavi turuncu ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğinin mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

X50 Pro’nun özellikleri ile ilgili detaylar şu an için sınırlı. Fakat akıllı telefonun 3C’nin veri tabanına girilmiş ve 35W şarj desteğine sahip olduğu görülmüştü. RAM seçeneklerinin 16 GB’a, depolama alanı seçeneklerininse 1 TB’a kadar uzanması beklenirken, NFC desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor

Honor X50 Pro 5G ile beraber X50 GT de tanıtılabilir

Honor X50 Pro 5G ile beraber X50 GT de tanıtılabilir

Honor X50 Pro 5G ile beraber X50 GT modelinin de tanıtılması bekleniyor. X50 GT’nin Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, Full HD+ 6.81 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED ekran, 4800 mAh pil ve 50 megapiksel ana kamerası ile kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir