Honor’un en yeni orta sınıf telefonu: Honor X40i bugün erken saatlerde Çin’de piyasaya sürüldü. İşte özellikleri ve fiyatı!

Honor rekor derecede büyüme sağladı

Honor’un uzun zaman önce çatısını terk ederek bağımsız bir marka haline gelen ve özellikle Google ambargosundan kurtularak çeşitli avantajlar elde eden Honor’un en yeni orta sınıf telefonu Honor X40i: Honor X40i bugün Çin’de tanıtıldı.

175 gram ağırlığında ve 7,43 mm kalınlığında olan bu telefon, 60Hz yenileme hızına ve Full HD çözünürlüğe sahip 6.7 inç LTPS LCD ekrana sahip. Cihaza güç sağlayan MediaTek Dimensity 700, 7nm işlem kullanılarak üretilen ve 2.2GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemcidir.

Honor X40i teknik özellikleri ve fiyatı

LPDDR4x bellek teknolojisine sahip İşlemciler ayrıca bir Arm Mali-G57 MC2 grafik birimi içerir. Cihazın arkasında yer alan iki kamera birbiriyle kesişiyor ve bu sayede 8 rakamının oluştuğunu görebiliyoruz. Bunun tasarım açısından oldukça şık bir görünüm sağladığını da belirtmek gerek.

honor x40i resmi olarak tanitildi 1

Bu kapsamda 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik algılama sensörü ile donatıldı. Android 12 işletim sistemi ve Magic UI 6.1 arayüzü ile kutusundan çıkan telefon, 40W hızlı şarj imkanı sunan 4000 mAh bataryadan güç alıyor.

Pembe, Gümüş, Yeşil ve Siyah renk çeşitleri, telefonun temel modeli, yani 8GB RAM ve 128GB depolama modeli, fiyatı 238 dolar. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip Honor X40i, 297 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir