Uzun zamandan beri akıllı telefon dünyasının konuşulan modellerinden olan Honor X30 Max modeli resmi olarak tanıtıldı. 7 inç ekranı ile dikkat çeken telefon, büyük ekrana sahip bir telefon kullanmak isteyenlerin dikkatini çekecek.

Honor iddialı yeni modellerinden birisini daha tanıttı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen tanıtım ile uzun zamandan beri konuşulan Honor X30 Max modelinde hangi donanımların ve özelliklerin yer alacağı netleşti. 3 farklı renk desteği ile piyasaya sunulacak olan telefonda, damla çentikli bir ekran tasarımı yer alıyor. 7.09 inç gibi yüksek bir ekran boyutuna sahip olan cihaz, 2280 x 1080 piksel çözünürlük desteği sağlıyor. 60 Hz ekran yenileme özelliği ile ekranda istenen desteği sunan telefonda güç sağlayan donanım ise MediaTek Dimensity 900 5G işlemci.

Honor X30 Max’te dikkat çekenler neler?

İşlemci sayesinde 5G uyumluluğu da bulunan cihazda 5000 mAh kapasiteli pil gün boyunca sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Hızlı şarj desteği 22.5W ile sınırlanan cihaz, böylece pil kullanımını da ideal hale getiriyor. Android 11 işletim sistemi ve özel arayüzün 5.0 versiyonu ile kutudan çıkacak Honor X30 Max Android 12 işletim sistemi güncellemesini alacak.  8 GB RAM ile standart bir kullanım sunacak olan telefonda depolama alanı olarak 128 GB ya da 256 GB arasından seçim yapabilmek mümkün.

Telefonun kamera bölümünde ise öndeki 8 megapiksel kamera standart bir performans sunacak. Arka kamerada ise 64 megapiksel ana kamera ile kamera performansının yükseltilmesi sağlanmış. Ana kameraya 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik ediyor. Parmak izi sensörü ile güvenlik sağlandığı gibi son dönemlerin popüler özelliklerinden olan NFC de ihmal edilmemiş. 

Cihaz için yapılan tanıtımlarda kutu içeriğine de kapsamlı bir şekilde yer verildi. Buna göre cihazın kutu içeriği şöyle; 

kutu

Honor X30 Max Türkiye’de satılacak mı?

Honor X30 Max Modelinin Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda cihazın hangi bölgelerde satılacağı belirtilmedi. Düşük depolama alanına sahip modelin 375  Dolardan satılacağı Honor X30 Max’te üst versiyon 422  Dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olacak. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir