Honor en son Honor Magic 3 serisini tanıttı. Şimdi ise sırada Honor X30 Max var. Yaşanan yeni sızıntı, Honor X30 Max modeline dair yeni detayların öğrenilmesini sağladı.

Son dönemlerin en hareketli markalarından bir tanesi olan Honor, arka arkaya yaptığı tanıtımlar ile farklı segmentlerde yeni seçenekler sunmaya başladı. 2021 yılının Ağustos ayında sızdırılan bilgilerde orta sınıf bir modelin geliştirilmek üzere olduğu belirtilmişti. Şimdi ise bu model için çok daha fazla bilgiye sahibiz.

Honor X serisinin yeni üyesi yakında tanıtılacak

Uzun zamandan beri Honor X20 Max olarak adlandırılacağı belirtilen yeni telefon modelinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Yeni paylaşılan raporda şirketin yeni telefonu X30 serisine dahil edileceği belirtildi. Bu bakımdan bir üst seride yer alacak olan yeni telefon modeli, etkileyici özellikleri ile sektörün orta segmentteki yeni gözde modellerinden birisi olabilir.

Honor X30 Max geliyor!

Honor tarafından geliştirilecek yeni telefonun adının Honor X30 Max olması bekleniyor. Raporlara göre yeni telefon modeli Çin alışveriş festivali Double Eleven’dan (11 Kasım) önce piyasaya çıkacak.  KKG-AN70 model numarası ile bir dizi testten geçen yeni telefon modeli Çin’de zorunlu sertifikaya sahip durumda. Bu bakımdan yapılan test sonuçlarıyla telefonda yer alacak tüm donanımları öğrenebilmek mümkün.

Honor X30 Max, 22,5 watt hızlı şarjı destekleyecek. Telefonda MediaTek Dimensity 1100 işlemci ve 6.000 mAh batarya bulunuyor. Söylentiye göre telefonda üçlü arka kamera var. Ana lens 64 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca bokeh efekti için 2 megapiksel makro sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörü de kamera performansını iyileştiriyor. 

ABD’nin sert yaptırımları nedeni ile Huawei’den ayrılan ve araştırma geliştirme faaliyetlerini hızlandırarak tüketiciler arasında daha fazla popülerlik kazanmaya başlayan Honor, Çin’deki konumunu güçlendirmeyi başardı. Şirket hakkında yapılan son pazar araştırmalarında dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin’de itibarını yeniden kazanmaya başlandığı ve piyasaya sunulan yeni modellerinde kullanıcılar tarafından ilgi ile karşılandığı belirtildi. Ağustos ayı içerisindeki satışlarında yüzde 118’lik bir yükseliş yaşayan şirket, şu anda her şeyin yolunda gitmesinden dolayı memnun. Yeni geliştirilecek modelde de yine üstün özelliklere yer verilecek olması, kullanıcıların Honor X30 Max’i tercih etmesini daha kolay hale getirecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir