Honor yeni modellerinin tanıtımına devam ediyor. Şirketin yeni tanıttığı ürün Honor Watch GS 4 oldu.

Honor geçtiğimiz günlerde Magic 6 Ultimate Edition ve Magic 6 RSR Porsche Design akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Yeni modelleriyle pazarlarda yer almaya başlayan şirket, kısa süre içerisinde yeni bir modelini daha tanıttı. Honor Watch GS 4 adıyla yeni akıllı saatini duyuran şirket, yeni modelinin tanıtımında bir alt ürün Honor Band 9 modelini de görücüye çıkardı.

Honor Watch GS 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri
Honor Watch GS 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Honor Watch GS 4 Özellikleri

Honor Watch GS 4 modelinde 1.43 inç daire formundaki bir AMOLED ekranın kullanıldığı saatte 466×466 piksel çözünürlük destekleniyor. 46 mm boyutlarıyla tek versiyon olarak sunulacak olan akıllı saatte 3 renk seçeneği bulunuyor. Kayışlarda ise viton veya deri kayış olarak iki seçenek tercih edilebilecek. Honor’un yeni akıllı saatinin RTOS adı verilen gerçek zamanlı bir işletim sistemi ile çalışacağı açıklandı. Bluetooth 5.0 ile telefonlara bağlanabilecek saatte mikrofon ve hoparlör bulunuyor. Böylece telefondan bağımsız olarak görüşme yapılabiliyor.

Akıllı saatte sağlık takibinin yapılabilmesi adına farklı sensör ve özellikler de bulunuyor. Bu kapsamda optik kalp atış hızı sensörü, hava basıncı sensörü ve jiroskop sensörü yer alıyor. bu sensörler sayesinde kullanıcıların kalp atış hızını takip eden Honor Watch GS 4, kan oksijen seviyesini ve uygu döngülerini takip edebilmek mümkün. Fiziksel aktivitelerde de farklı modların yer aldığı saatte, GPS ve NFC desteğiyle işlevsellik arttırılmış. Yeni modelin tam şarj ile olması 60 dakika sürerken 60 dakikalık şarj ile 2 hafta boyunca şarj ihtiyacı olmadan kullanılabiliyor.

Honor Watch GS 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri
Honor Watch GS 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Honor Watch GS 4 Fiyatı

Yeni modellerin 139 ve 167 dolarlık iki farklı versiyon ile piyasada yer alacağı açıklandı. Bu fiyat ise renk farklılıklarına göre ortaya çıkıyor. 29 Mart itibariyle resmi satışı yapılacak modelin şu anda ön sipariş dönemi başlatılmış durumda. 29 Mart sonrasında Honor’un farklı pazarlarda da yeni modeli Honor Watch GS 4’ün satışına başlaması bekleniyor. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir