Honor ve Gameloft, katlanabilir telefonlarda oyun deneyimini dönüştürerek sektöre yeni bir yön kazandırmaya çalışıyor.

Yakın gelecekte bu trende katılmak zorunda kalacak diğer şirketler ise mobil oyunculuğu önemli ölçüde evrimleştirebilir gibi duruyor. Katlanabilir cihazlar, mobil oyun deneyimini baştan tanımlama potansiyeline sahip olsa da, bazı kullanıcılar için beklentileri karşılamada zorlayıcı olabilir. Bu nedenle, Honor ve Gameloft’un işbirliği, şu an için katlanabilir cihaz sahiplerine daha tatmin edici bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Honor ve Gameloft mobil oyunculuğunda büyük değişim!

Bugün yapılan son duyuruyla, Honor ve Gameloft, Porsche Design Honor Magic V2 RSR’de oyun deneyimini daha etkili bir şekilde optimize etmek amacıyla işbirliği yapma kararı aldı. Bu işbirliği kapsamında şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. İlk olarak, Asphalt 9: Legends oyunu, Honor Magic V2’nin geniş ve katlanabilir ekranını en üst düzeyde kullanmak üzere optimize edildi!

Honor ve Gameloft mobil oyunculuğunda büyük değişim!

Yapılan açıklamaya göre, bu optimizasyon süreci; gölgelendirici değiştirme teknolojisinin kullanılması, GPU tabanlı kenar yeniden yapılandırma teknolojisiyle fiziksel dokuların revize edilmesi ve yapay zeka ile katlanabilir cihazların grafik oluşturma yeteneklerinin entegrasyonunu içeriyor. Bu şekilde, oyuncular daha akıcı bir oyun deneyimi, yüksek kaliteli görseller ve ultra hızlı tepki süreleriyle etkileyici bir görsel ve işitsel deneyim yaşayacaklar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir