MOBA türünün önde gelen isimlerinden Honor of Kings, Level Infinite ve TiMi Studio Group ile birlikte oyunu Türk oyunculara sunulmak üzere çalışmalara başlandı.

Dünyanın her köşesinden oyunculara kalitesi yüksek oyun hazzı sunmayı görev edinmiş oyun markası Level Infinite, yine oyuncuların dünya çapında oyun seyir kalitesini artırmayı amaçlayan video oyun geliştirme ekibi TiMi Studio Group ile birlikte MOBA (çevrim içi çok oyunculu savaş arenası) oyunu Honor of Kings’i yakında Türkiye serverinde bulunan oyuncular için mobil cihazlarda oynanabilir hale getireceğini duyurdu!

Bugünden başlayarak sistematik bir ön kayıt programı başlamış olan Honor of King, Türkiye’deki oyuncuları ön kayıt sürecine yönlendiren Level Infinite, resmi çıkış öncesinde de oyuncuları düşünüyor! Oyun içi ödüller kazanma fırsatı sunan firmanın gelin ön kayıt sürecinde neler vaat ettiğine bakalım;

– Oyunun sembolü haline gelmiş kahramanlarından olan Ying

– Ying’in gözleri alan Kızıl Püskül kostümü

– Oyun içi harcanabilir 500 Elmas

– 2000 Arcana Parçası

– 5000 oyun içi para

– En güzel destek sona saklanmış denebilir. Oyun son olarak Türk oyunculara; sınırlı bir süre için tüm kahramanların ücretsiz deneme sürümünü de vaat ediyor.

Honor of Kings – Ön Kayıtlar Başladı

Honor of Kings, Çin’de yerel bir değer oldu

2015 yılında piyasaya da ilk kez görülmesinden bu yana oyun, Çin de kültürel bir değer haline geldi. 200 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya ve 100 milyondan fazla günlük aktif oyuncuya sahip dünyanın en rağbet gören mobil MOBA oyunu olmayı da başardı. Oyun 2023’ün ilk çeyreğinde Çin dışında ilk adımlarını Brezilya’da attı ve başarılı lansmanıyla hem App Store hem de Google Play Store’da ücretsiz oyun listesinde bir numarada olmayı başardı. Honor of Kings ayrıca Brezilya’da En İyi Google Play 2023 oyunu dalında Kullanıcıların Seçimi Ödülüne layık görüldü.

Honor of Kings, Çin’de yerel bir değer oldu
Honor of Kings, Çin’de yerel bir değer oldu

2015’den bu yana sekiz yıllık gelişim serüveninde, Honor of Kings kendini dünya çapındaki MOBA oyuncularına “daha iyi bir oyun deneyimi” sunma konusunda büyük adımlar attı. Eşsiz karakter tasarımlarıyla, dengeli oyun sistemiyle, yüksek grafikleri ve kaliteli bir optimizasyon sistemiyle; tüm oyunculara adil, sürükleyici ve eşsiz bir MOBA deneyimi sunuyor. Peki, sizin en sevdiğiniz karakter hangisi ve bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında yazmayı unutmayın. İyi forumlar dileriz!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir