Honor of Kings tam sürüm ne zaman çıkacak sorusu Beta katılımcıları için hala yanıt arıyor. İşte Honor of Kings tam sürüm detayları.

TiMi Studio tarafından geliştirilen Honor of Kings uzun bir zaman boyunca Çin pazarı ile sınırlı kaldı. Dünyanın en çok oynanan mobil oyunu olarak tanımlanan ve Avrupa gibi bölgelerde popüler olan Wild Rift gibi güçlü rakibi olan Honor of Kings, geçtiğimiz dönemlerde beta olarak test sürecine girmişti. Piyasaya sürüldüğü ilk günden günümüze kadarki süreç içerisinde 100 milyonları bulan oyuncu sayısı ile Çin’in en popüler oyunlarından birisi olan ki Honor of Kings, geliştiriciye 12 milyar doların üzerinde bir gelir sağladı. Honor of Kings uluslararası pazarda yer almadığından dolayı küresel olarak benzer bir oyun geliştirildi ve Arena of Valor adındaki sürüm yayınlandı. Bu sürüm ile Honor of Kings piyasaya çıkmayacağı düşünülse de geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin de dahil olduğu bazı ülkelerde Beta süreci başladı.

Honor of Kings Türkiye beta süreci başladı

Honor of kings Beta süreci tamamlandı

Honor of Kings tam sürüm ne zaman çıkacak sorusu Beta katılımcıları için hala yanıt arıyor.

2015 yılından beri içinde mevcut olan oyun; Tayland, Vietnam, Hong Kong ve Tayvan’da oynanabiliyor. Android ve iOS cihazlarının desteklendiği oyun Ağustos 2022 yılında ise 4 farklı ülkede oyuncular ile buluştu. Meksika, Brezilya, Mısır ve Türkiye’de başlatılan Beta süreçleri sadece Android ile sınırlı kaldı ve aylardan beri milyonlarca oyuncu tarafından test edildi.

geçtiğimiz gün itibariyle oyun için başlatılan Beta süreç noktalandı ve oyun erişme kapandı. Oyunu seven ve oyunda önemli bir ilerleme kaydeden milyonlarca oyuncu ise tam sürümün ne zaman kullanıma sunulacağı merak etmeye başladı.

Honor of kings tam sürüm ne zaman çıkacak sorularının artmasına neden olan mevcut gelişme için şirket tarafından henüz bir açıklama yapılmış değil. Bu nedenle oyunun tam sürümünün ne zaman piyasaya sunulacağı hala büyük bir soru işareti. Sektör temsilcileri tarafından yapılan değerlendirme ve paylaşımlarda ise 2023 yılı itibariyle oyunun piyasada olacağı belirtildi.

Honor of King’in küresel çıkışı hakkında daha fazla bilgi edindikçe bu sayfayı güncellemeye devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir