2024 yılı model Honor MagicBook Pro 16 dizüstü bilgisayar modeli MWC 2024’te tanıtılması bekleniyor. Honor teknoloji şirketi, 2024 Mobil Dünya Kongresi olan (MWC 2024 adlı) etkinliği kapsamında gerçekleştireceği etkinlikle birlikte Magic 6 serisinin ve katlanabilir Magic V2 RSR modelinin küresel lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu etkinlikte bir ürün daha gözler önüne serilecek.

MagicBook Pro 16 bilgisayarı, Honor’un amiral gemisi dizüstü bilgisayarı olarak adlandırılıyor. Bu da demek oluyor ki dizüstü bilgisayarın en üst seviye işlemci ve ekran kartıyla kullanıcıların karşısına çıkacağı anlamını taşıyor.

Honor’un yeni bilgisayarı MagicBook Pro 16, MWC 2024’te tanıtılacak

Honor şirketi tarafından yapılan paylaşımda MagicBook Pro 16’nın “ akıllı bağlantı ve performansta gelişmiş deneyim” sunacağının altı çiziliyor. Şirketin telefonlarının, tabletlerinin ve bilgisayarlarının Magic-link yeteneklerine sahip olması da dikkatleri üzerine çekiyor.

Honor MagicBook Pro 16 İçin Tanıtımdan Önce Yeni Paylaşımlar Bekleniyor

Magic-link sayesinde Honor cihazları arasında pürüzsüz şekilde görüntü yansıtma, dosya ve pano transferi gerçekleştirilebilir durumda. MagicBook Pro 16 hakkında şimdilik başka bir detay bilinmiyor. Tanıtım öncesinde yeni paylaşımların gelmesi ise sürpriz olmayacaktır.

Şimdi gözler Mobil Dünya Kongresinin yapılacağı tarihe kilitlendi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir