Honor Magic6 RSR Porsche Design için yeni görüntüler paylaşıldı. Özel versiyon  pembe-mor karışımı gövdesiyle öne çıkıyor.

18 Mart’ta Honor, Honor Magic6 RSR Porsche Design ve Magic6 Ultimate olarak yeni telefonlarını tanıtacak. Bugüne kadar pek çok detayın açığa çıktığı akıllı telefonlarla yeni bir sızıntı daha yaşandı. Honor Magic6 RSR Porsche Design modelinin tasarımlarını sızdıran kaynaklar, yeni modelle ilgili en net görsellerin de elde edilmesini sağladı. Buna göre mor-pembe karşımı bir renk ile boyandığı görülen yeni versiyon, altıgen kamera tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Honor Magic6 RSR Porsche Design Resmen Görüldü
Honor Magic6 RSR Porsche Design Resmen Görüldü

Honor Magic6 RSR Porsche Design Neler Sunuyor?

Honor’un yeni amiral gemilerinden birisi olacak Honor Magic6 RSR Porsche Design, teknik özelliklerden ziyade tasarımıyla fark yaratacak. Magic6 Ultimate ile benzer özelliklere sahip olacak Magic6 RSR Porsche Design tasarımıyla tamamen özel bir yapıya sahip.

Yeni modelde ekranda Honor teknolojisiyle birleştirilmiş OLED yapı kullanılacak. Bu yapı sayesinde ekran ömrü yüzde 600 oranında arttırılırken enerji verimliliğinde de yüzde 40 oranında bir avantaj sağlanıyor. Sektörde bugüne kadar bir ilk olan çift yığınlı OLED mimarisi, şirketin yeni modelleriyle fark yaratmasını sağlayacak. Geçtiğimiz yıllarda üzerinde çalışmaların başladığı HONOR Stacked Light Oasis göz koruma da telefonda yer alıyor.

Modelde üstelik başka bir alanda da ilk yaşanacak. 15EV ultra yüksek dinamik aralık elde edebilen endüstrinin ilk LOFIC teknolojisi OmniVision OV50K sensörünün yer aldığı Honor Magic6 RSR Porsche Design, böylece kullanıcılara pek çok alanda yenilikler sunacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir