HONOR Magic UI 6.0, AI destekli tüm senaryolar için Android işletim sisteminin en son sürümüne sahiptir.

Honor 70 serisi resmi olarak tanıtıldı

Magic UI 6.0, yeni özelliklerle birlikte birçok geliştirme ve kişisel özellik ile geliyor. Magic UI 6.0 ile kullanıcılar, dünyanın dört bir yanından sanatçılar tarafından oluşturulan 5.000’den fazla tema, yazı tipi ve duvar kağıdından oluşan bir kitaplığa sahip yeni HONOR temalarını indirebilir ve cihazlarını çeşitli içeriklerle özelleştirebilir.

HONOR Magic UI 6.0 yepyeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak

Etkili bir Akıllı Masaüstü özelliğine sahip Magic UI 6.0, kullanıcıların ekranlarında harita widget’larını özelleştirmesine ve düzenlemesine ve uygulamaları açmaya gerek kalmadan bilgilere kolayca erişmesine olanak tanır.

Magic UI 6.0, önceki arayüze kıyasla birçok uygulamayı arka planda çalışır durumda tutar. ONUR Arama bölümünde de bir takım yenilikler yapılmıştır. Kullanıcılar artık aradıkları web siteleri gibi yerel dosyalara ve ayarlara göz atabilir ve aradıklarını kolayca bulabilirler.

Magic UI 6.0, HONOR akıllı telefon ile HONOR Computer Manager tarafından desteklenen bir bilgisayar arasında, kullanıcıları önde ve bağlı tutan başka bir yeni özellik olan HONOR Share aracılığıyla hızlı dosya aktarımı sağlar.

Güncellenmiş Magic UI 6.0 kullanıcı arayüzü, yürüyüş, yürüyüş ve bisiklete binme gibi bilgileri gerçek zamanlı olarak yakalayarak kullanıcıların sağlıkları hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olan yeni HONOR Health’i de içeriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir