Honor Magic Flip modeli için gelen son bilgilerde tanıtımın Honor 200’den sonra gerçekleştirileceği belirtildi. İşte detaylar.

Çin pazarında yer alan Honor, yeni kapaklı katlanabilir telefon modeli Honor Magic Flip için tanıtıma hazırlanıyor. Lansmana yönelik hiçbir detay olmasa da Honor Magic Flip için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Sızıntıya göre Honor Magic Flip modelinin tanıtımı Honor 200’den sonra piyasada olacak. Bu nedenle yeni modelin tanıtımı için Honor 200’ün tanıtılması gerekecek.

Honor Tanıtımları Arka Arkaya Gelecek

Honor Magic Flip’in ne zaman piyasaya sunulacağı merak edilirken, Honor’un tanıtım tarihlerine yönelik önemli bilgiler paylaşıldı. Markanın katlanabilir ekranlı ilk kapaklı telefonu olacak Honor Magic Flip’in Honor 200 serisi sonrasında tanıtılacağı belirtildi. Üstelik ilerleyen dönemlerde Haziran aylarında Huawei Nova 13 serisi, Reno 12 serisi, Vivo S19 serisi ve Honor 200 serisi gibi modeller piyasada yer alacak. Çin’de yer alacak bu modeller Çinli üreticilerin ciddi bir rekabet içerisinde olacağını da gösteriyor.

Honor Magic Flip, Honor 200’den Sonra Geliyor
Honor Magic Flip, Honor 200’den Sonra Geliyor

Honor Magic Flip Özellikleri Neler?

Honor Magic Flip tanıtım tarihinin Honor 200 sonrasında olacağının dışında son sızıntıda herhangi bir detaya yer verilmedi. Yeni model için bugüne kadar farklı kaynaklardan sızıntılar yaşanmıştı. Bu sızıntılara göre yeni modelde yer alması beklenen özellikler arasında büyük ekran, 4500mAh kapasiteli batarya dikkat çekiyor. Motorola Razr 40 Ultra modelinde olduğu gibi büyük, harici bir ekran ile kullanım sunacak olan telefon, çift kamera sistemiyle donatılacak. Arka panelde deri tasarımına sahip olacak yeni model için bunun dışında bir detay bulunmuyor. 2024’ün ikinci yarı yılı itibariyle piyasada olması beklenen yeni modele Magic V3 ve V Purse katlanabilir telefonlarının da tanıtılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir