Honor Magic Flip için önemli bir sızıntı yaşandı ve sızıntı ile yeni modelin görüntüsü belli oldu.

Honor, yeni katlanabilir akıllı telefonu için tanıtım hazırlıkları yapıyor. Şirketin katlanabilir model üzerinde çalıştığını Honor CEO Zhao Ming tarafından doğrulanmıştı. Doğrulama sonrasında ilginin daha da arttığı Honor Magic Flip hakkında önemli bir sızıntı yaşandı. Çin’deki yerel kaynaklardan gelen bu bilgilerde telefonun arka tasarımını gösteren bir render çalışmasına yer verildi. Honor Magic Flip böyle görünebilir;

Honor Magic Flip Görüntüsü Sızdırıldı
Honor Magic Flip Görüntüsü Sızdırıldı

Honor Magic Flip Neler Sunacak?

Yapılan sızıntı dışında telefonla ilgili yeni bilgiler de gündeme gelmeye devam diyor. Şirketin 2 yıldan beri güncellemelerine devam ettiği yeni modelinde hedef tarih 2024’ün ikinci çeyreğinin sonunda. Yaz aylarına doğru tanıtım yapacak şirket, böylece katlanabilir akıllı telefon pazarında da yer almaya başlayacak. Honor Magic Flip, şirket için önemli. Zira Flip katlanma yapısına sahip olan telefon, Honor’ın katlanabilir akıllı telefon pazarında yer alacağı ilk modeli olacak. Render ile büyük oranda benzemesi beklenen Honor Magic Flip’te daha önce Motorola Razr 40 Ultra’da görülen büyük bir kapak ekranı yer alacak.

Dikey sıralanan çift kamera sistemi ve alt bölümünde deri kaplaması olacak model şirketin pazardan alacağı payda ana etken olacak. Raporlara göre Honor Magic Flip, sektördeki en ince ve en hafif model olacak. Böylece Honor yeni modeliyle pazarda fark yaratmayı hedefleyecek. 4500mAh kapasiteli bataryayla kullanılacak model pazarda yer almaya başladıktan sonra pazardaki Xiaomi Mix Flip ve Samsung Galaxy Z Flip modellerine rakip olacak.

Honor Magic Flip modeli ilk model olsa da şirketin katlanabilir akıllı telefonlarda ilk modeli ve planlaması değil. Bu modele ek olarak 2024 yılında Honor Magic V3 ve Honor V Purse 2 adıyla 2 yeni modele daha yer verilmesi bekleniyor. Bu modellerde farklı katlanma yapıları ile fark yaratılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir