Honor yaptığı duyuru ile Honor Magic 6 ve MagicBook Pro için ön sipariş döneminin başladığını açıkladı. Çin’de başlayan ön sipariş süreci oldukça ilgi görüyor.

Honor yeni modelleri için ön sipariş dönemini her zamanki gibi kendi vatanı Çin’de başlattı. Honor Magic 6 ve MagicBook Pro modellerini kapsayan yeni ön sipariş döneminde şirketin önceki dönemlerden daha fazla satış yapması öngörülüyor. Zira yeni modeller arasında Magic 6 RSR Porsche Design, Magic 6 Ultimate ve MagicBook Pro 16 hem özellikleri hem de tasarımlarıyla dikkat çekmişti.

Honor Magic 6 ve MagicBook Pro Ön Sipariş Dönemi Başladı
Honor Magic 6 ve MagicBook Pro Ön Sipariş Dönemi Başladı

Magic 6 RSR Kameralarıyla Dikkat Çekmişti

Ön sipariş dönemi başlatılan Magic 6 serisinde en gözde model Magic 6 RSR. 50 MP OV50K ana kamerasıyla kutudan çıkacak model, OmniVision imzasını taşıyor. Daha önce aktardığımız gibi bu özel sensör 1 inç boyutunda ilk kamera sensörü olarak dünyada dikkat çekmişti.  MagicBook Pro 16 modelinde ise Ultra 7 yonga seti ve RTX 4060 ekran kartı yer alıyor. yeni modellerin yüksek performans sunacak olması, ön sipariş döneminin yoğun geçmesini sağlıyor.,

Ön sipariş döneminin sona ermesinin ardından şirket tarafından paylaşılacak satış raporları yeni modellerin pazardaki durumu için oldukça kritik. Ancak ülke uzmanları tarafından yapılan değerlendirmelerde şirketin ülkedeki payını yeni modellerle arttıracağı düşünülüyor. Raporlar, gerçek durumu ortaya koyacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir