Gelişmiş kamera özellikleriyle yeni Honor Magic 4 Ultimate lansmana hazır.

Honor, bu yılın başlarında Mobile World Congress 2022’de duyurulan Magic 4 akıllı telefonun Ultimate sürümünü tanıttı ve şirketin kameralar açısından elinden gelenin en iyisini yaptığı görülüyor.

Honor Magic 4 Ultimate, direksiyonun arkasında 50MP kamera ve 8P’ye ayarlanmış bir lens ile dörtlü arka kameralara sahiptir. 64MP ultra geniş açılı sensör, 64MP periskop telefoto lens ve 50MP gelişmiş spektral kamera eşlik ediyor. Son olarak, özel olarak tasarlanmış yeni bir görüntü işlemcisi var.

1/1.12 inç sensörlü birincil sensör, f/1.6 diyaframa sahiptir ve bu, ışık kapasitesi açısından 1 inç sensörlü ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip bir kamerayla karşılaştırılabilir. Bu, daha canlı renkler, daha iyi tanımlanmış konular ve minimum görsel bozulma ile düşük ışıkta gece çekimlerini veya portreleri daha parlak hale getirecektir.

Honor Magic 4 Ultimate özellikleri

Özel 8P lens, merkezde %37, kenarlarda %30 keskinlik sağlayarak, yakınlaştırdığınızda bile fotoğraf ve videoları çok ayrıntılı bir şekilde çekmenize olanak tanır. Şu anda yakınlaştırma için en iyi akıllı telefon kamerası olan güçlü Samsung Galaxy S22 Ultra için bu, 3,5x optik yakınlaştırma ve 100x’e kadar dijital yakınlaştırmanın yanı sıra 64MP periskop kamerası ile oldukça iyi bir performans sunacak gibi.

Honor Magic 4 Pro vs Honor Magic 4 farkları neler?      

50 MP ana kamera ayrıca, güçlü ışık kaynaklarından gelen parlamayı etkili bir şekilde azaltmak için Ultra Yansıma Önleyici (UAR) kaplama ve Kızılötesi Kesim Filtresi (IRCF) içerir. 64 MP ultra geniş lens, dünyanın ilk çift serbest biçimli lensini kullanarak 126 derecelik bir görüş alanı sunuyor.

Yukarıdakilerin tümü, daha hızlı ve daha verimli yapay zekayı destekleyen, özel olarak tasarlanmış yeni bir görüntü işlemcisi ile elde edilir. Bu mükemmel akıllı telefonda gece modunda 4K kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca, video çekimi için %15 daha fazla dinamik aralık yakalayan Magic-Log2 adlı yepyeni bir profesyonel kalitede video formatına sahiptir.

Honor Magic 4 Ultimate, 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.81 inç LTPO OLED ekrana sahip. Honor Magic 4 Pro gibi, Ultimate da Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alıyor. Android 12 tabanlı MagicUI 6.0 ile birlikte gelen cihaz, Google Play hizmetlerine ve tüm olağan Google uygulamalarına sahiptir.

Peki siz Honor’un tanıtacağı bu yeni telefon modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Telefonu satın almak ister misiniz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir