Honor CEO’su George Zhao, DxOMark tarafından dünyanın en iyi kameralı olan telefonu olarak dile getirilen Huawei Magic 4 Ultimate ile ilgili açıklamada bulundu. 

George Zhao, “Honor Magic4 Ultimate, Honor’un Ar-Ge gücünün zirvesini temsil ediyor. Bu ürünle, en talepkar tüketicilerin için isteklerini karşılayabileceğimizi gösteriyoruz. Bağımsız araştırma şirketi DxOMark tarafından da kanıtlanan benzersiz bir kamera deneyimi sunan cihaz, tüketicilerin Honor’dan beklediği görüntü, performans ve güvenlik özellikleriyle geliyor. Magic 4 Ultimate, kullanıcıların uzun zamandır beklediği çözümleri sunacak” diye konuştu.

HBO Max yakında Türkiye’ye gelecek

Huawei Magic 4 Ultimate adlı telefonun kamera özelliğine bakıldığında, Magic 4 Ultimate modelinde 50 megapiksel geniş açı kamera yer alıyor. Kamera lazer otofokus özelliğine sahiptir. Cihazda karşımıza çıkan bir diğer kamera ultra geniş açılı kameradır. 64 Megapiksel çözünürlük sunan bu kamera haricinde cihazda 64 megapiksel periskop telefoto kamera bulunuyor. Bu kamerayla telefon 3.5 kat optik yakınlaştırma imkanı da sunuyor. 50 megapiksel geniş açı bir kameranın daha yer aldığı bu modelde ToF derinlik sensörü de yer alıyor.

Honor Magic 4 Ultimate video performansıyla da dikkat çekiyor 

9 8

Magic 4 Ultimate aynı zamanda Magic-Log2 adlı profesyonel bir kalitede video formatı desteğiyle ile beraber sunuluyor. Yeni kamera modülüne dayalı, özel olarak geliştirilen bu yeni format, video kaydı için yüzde 15 oranında daha yüksek dinamik aralığın elde edilmesini sağlıyor. 3D LUT desteği ile beraber sunulan gelen akıllı telefon, düşük ışıkta etkileyici HDR10+ video kaydetme özelliğine sahiptir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir