Honor Choice Earbuds X5 adı verilen yeni akıllı saat için 35 saatlik kullanım ömrünün olması dikkat çekti. Model, bu özelliği ile rakiplerinden ayrılıyor.

Honor, kablosuz kulaklığı olarak yeni Honor Choice Earbuds X5’i tanıtacak. Önceki modellere göre geliştirilmiş özelliklere sahip olan yeni model, şirket tarafından da yeni nesil cihaz olarak vurgulanıyor. Honor Choice Earbuds X5 adındaki yeni model, kablosuz kulaklık olarak 35 saate varan kullanım sunacak.

Honor Choice Earbuds X5 Tanıtımı Yakın

Honor, kablosuz kulaklığı Honor Choice Earbuds X5’in yanı sıra yeni tanıtımında Honor Choice Watch modeli de yer alacak. akıllı saatiyle birlikte kablosuz kulaklığını görücüye çıkaracak Honor’da artırılmış batarya kapasitesi dikkat çekiyor.

Honor Choice Earbuds X5 35 Saatlik Kullanım Sunuyor
Honor Choice Earbuds X5 35 Saatlik Kullanım Sunuyor

Honor Choice Earbuds X5 hakkında X’te paylaşım yapan Honor yeni modelin 35 saatlik uzun batarya süresine sahip olacağını açıkladı. paylaşılan bir görsel ile duyurulan yeni özellik, Honor’un destek almasını sağladı.

Honor Choice Earbuds X5 Özellikleri Neler?

35 saatlik kullanım ömrünün yanı sıra yeni modelde yer alacak özellikler arasında IP54 sertifika, 4,26 gram ağırlık yer alıyor. Düşük gecikme modu ile daha iyi bir deneyim sunacak olan modelde ses kalitesi de iyileştirilmiş durumda. Bluetooth 5.3 ile kablosuz bağlantının sağlanacağı modelde aktif gürültü engelleme sistemi 35 desibele kadar destek veriyor. Cihazda tüm bunların yanı sıra; çift mikrofonlu kulaklıklar, Çevresel Gürültü Engelleme (ENC) özelliği, Honor AI Space uygulaması yer alıyor. Tüm modeller 15 Şubat 2024 itibariyle tanıtılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir