Honor Çin de bulunan Shenzen Zhixin New Information Technology Co.’ye  ait olan bir akıllı telefon, mobil internet ve telefon aksesuarı üreticisidir.

Üretici kameralara daha az odaklama yapan, performans odaklı bir cihaz olarak Honor 90 GT akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor. 23 Kasım’da Honor 100 ve 100 pro serisi Çin de tanıtılmıştır. Kısa bir süre sonra ise Honor X7b ve Honor Magic 6 Lite 5G ard arda hızlı bir şekilde piyasaya sürüldü. İkinci model yalnızca İtalya Web sitesinde listelendi. Son bilgilere göre Aralık ayının sonlarında Çin de iki telefonun tanıtılması bekleniliyor.

Weibo Kullanıcısı “Fabrika Direktörü Bay Guan” (Çinceden çevrilmiştir). Honor 90 GT ve X50 GT aralık ayının sonunda Çin de tanıtılması beklenen bir gönderi paylaştı.Bu modeller Honor X40 GT ve 80 GT’nin yerini alması bekleniyor. 90 GT orta sınıf bir ürün olarak, X50 GT’nin ise bütçeye uygun bir teklif olacağını ekliyor.

Honor X50 GT Snapdragon 888 işlemci setine ve üst düzey soğutma yeteneğine sahip X40 GT nin bir üst versiyonu olarak gelecek. Resmi özellikleri pek bilinmese de serideki en yüksek güçlü telefon olması bekleniliyor. Honor 90 GT ise bir alt versiyonu olan 80 GT’nin bir evrimi olarak piyasaya sürüleceği açıkladı.

Honor telefon özellikleri

Adsiz tasarim 7 2

90 GT ve X50 GT 24 Gb Ram ile markanın en büyük Ram sunan ilk akıllı telefonları olacak. Bu telefonların kamerasının OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine sahip olacağı da belirtiliyor.

Cihaz ekranlarının düz ekrana sahip olduğunu  LCD ya da OLED paneller mi olacağı kesin olarak bilinmiyor. OLED ekran ile gelme olasılığı daha yüksek. Önümüzde ki günlerde telefonlarla ilgili daha fazla özelliklerinin güncellenmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir