Honor’un yeni modeli için tanıtım çok yakında. Honor 200 Lite olarak adlandırılan model, son sertifikasyon süreçlerinden birisinde görüldü.

Telefonların tanıtıma yakın olduğu, alınan sertifikalardan görülebiliyor. Cihazlar için çeşitli prosedürleri takip etmek zorunda kalan üreticiler, bu süreçlerde ise çeşitli rapor ve sertifikalar ile telefonların bazı özelliklerinin öğrenilmesini sağlıyor. Honor’un yeni modeli de yeni bir sertifikasyon sürecinde görüldü. Honor 200 Lite olarak adlandırıldığı görülen yeni telefonda NBTC adlı bir platformda LLY-NX1 model numarasıyla bir kez daha görüldü. Geçtiğimiz ay BAE’deki TDRA sertifika sürecinde ilk kez görülen bu model numarası, 1 aylık süre içerisinde çeşitli noktalarda takip edildi ve telefonun Honor 200 Lite olduğu ortaya çıkarıldı.

Honor 200 Lite Neler Sunacak?

Son sertifika süreçleriyle birlikte Honor 200 Lite 5G desteğine sahip olacak. Kasım 2023’te piyasaya sunulan Honor 100 serisinin yeni versiyonu olacak Honor 200 Lite, bazı özellikleriyle sızdırıldı. Doğruluğu bulunmayan bu bilgilere göre telefonda Full HD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç AMOLED ekran yer alacak. Dimensity 6080 işlemci ile kullanılacak telefonda 4,500mAh kapasiteli bir batarya ve 35W hızlı şarj desteği yer alacak.

Honor 200 Lite Tanıtımı Çok Yakında!
Honor 200 Lite Tanıtımı Çok Yakında!

Fotoğrafçılık konusunda iddialı kameralarıyla gelecek telefonda 108 MP çift kamera kurulumu bulunuyor. Önde ise 8 MP’lik bir selfie kamerasına yer verilmiş.

Honor 200 Lite modeliyle ilgili ortaya çıkan bilgiler bunlarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir