Honor, 27 Mayıs’ta Honor 200 ve 200 Pro akıllı telefonlarını Çin’de tanıtacak. Lansman öncesinde marka, her iki akıllı telefonun tasarımını çoktan ortaya çıkardı. Ancak, temel özelliklerini doğrulamadı. Çinli bir duyumcu tarafından yapılan yeni bir sızıntı, Honor 200 ikilisine güç verecek yonga setlerini ortaya çıkardı.

Honor 200, 200 Pro Yonga Setleri Ortaya Çıktı


Önceki bir raporda Honor 200’ün Snapdragon 8s Gen 3 ile güçlendirileceği, Pro modelinde ise Snapdragon 8s Gen 3’ün yer alacağı iddia edilmişti. Yeni sızıntı, Honor 200’ün Snapdragon 7 Gen 3’ün Geliştirilmiş Versiyonu ile donatılacağını belirttiği için önceki sızıntıyı çürütüyor. Şu anda Qualcomm’un üçüncü nesil Snapdragon 7 serisi, Snapdragon 7 Gen 3 ve daha güçlü Snapdragon 7+ Gen 3 olmak üzere iki model içeriyor. Snapdragon 7 Gen 3 Geliştirilmiş Sürümün mevcut modellerden nasıl farklı olacağı belirsiz.

Honor 200, 200 Pro Yonga Setleri Ortaya Çıktı
Telefonların Yonga Setleri Ortaya Çıktı!


Öte yandan Honor 200 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacak. Hatırlamak gerekirse, Kasım 2023’te duyurulan Honor 100 ve 100 Pro, sırasıyla Snapdragon 7 Gen 3 ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setleriyle donatılmıştı.


Raporlar, Honor 200 ve 200 Pro’nun 100W hızlı şarj özelliğine sahip 5.200mAh bataryaya sahip olacağını iddia etti. Her iki telefonun da RAM ve depolama bölümlerinde farklılık göstermesi bekleniyor. Her iki telefonun da OIS destekli 50 megapiksel birincil kameraya sahip olması muhtemel. Ön tarafta, her iki telefonun da dört kavisli OLED panele sahip olduğu görülüyor. Standart model tek bir selfie kamerasına sahipken, Pro sürümü çift ön kameraya sahip.


İlgili haberlerde Honor, Magic V Flip ve Magic V3 gibi iki katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor olabilir. Honor’un ilk flip tarzı katlanabilir ekranlı telefonu olacak V Flip’in Haziran ayında Çin’de resmiyet kazanması bekleniyor, V3 ise Temmuz ayında piyasaya çıkabilir. Şu anda bu cihazların küresel lansmanı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir