Homefront harika bir oyunla geri dönerek hayranlarını sevindirmişti. İşte serinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Homefront: The Revolution’ın olası sistem gereksinimleri;

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

Homefront: The Revolution 2029’da geçiyor ve bizi ilk oyundan 4 yıl sonrasına götürüyor. Philadelphia’da başlayan oyunda hala işgal altında olan Amerika’yı kurtarma çalışıyorduk. Bu nedenle bulunduğumuz bölgedeki direnişi güçlendirmek için sessizce düşman ordusuna karşı çıkıyor ve halkı isyana çağırıyoruz. Sonuç olarak oyunun adından da anlaşılacağı gibi ülkede devrimi gerçekleştiriyoruz. Crytek bizi yeni bir oyunla tanıştırdı, bu yüzden ilk oyunda karakterleri burada göremiyoruz Yani ilk oyunu oynamamış olsanız bile Homefront: The Revolution’dan ile hemen başlayabilirsiniz. Yeni oyun keşfedilmeyi bekleyen dünyada bize çok fazla özgür verirken, birçok yeni özelliği de beraberinde getiriyor.

oyunda açık dünya tarzı harita da bulunacağınız diyebiliriz. Daha da önemlisi yapımcı şirketi, oyuncuların daha fazla heyecanlanabilmesi için oynanış ve harita açısından pek çok değişikliklere gitmiş. Bu da oyunun gerçekçiliği artırıyor. Yani sadece hikayeyi bitirmek için belirli bir yola gitmek yerine haritada istediğiniz göreve gidip onu yapabiliyorsunuz. Ana görevi ve yan görevleri tamamladıkça oyunda ilerliyor. Ayrıca oyunun sistem gereksinimleri oldukça yüksek ancak bu bilgi mükemmel grafiklerine kıyasla oldukça orta seviyede. Örneğin masanın üzerinde bir bomba bulursanız cebinize koyun. Veya yerdeki bir tuğlayı alıp arkasından kişinin kafasına yerleştirin. Veya güvenlik kamerasını yok etmek için doğrudan bu taşı atın. Oyundaki yapabileceğimiz şeyler biraz keyfi.

Oyunda akıllı telefonlarımız da bulunmaktadır. Bu telefon ile düşman askerlerini veya düşman kameralarını tespit edebiliyoruz. Bulduğumuz düşmanlarda mini harita görünüyor. Ayrıca harita üzerinde sarı ve kırmızı gibi farklı bölgeler bulunuyor ve bu renkler tehdit derecesini gösteriyor. Kırmızı bölgedeyseniz etrafta dikkat olmalısınız çünkü ölme olasılığınız daha yüksek.

Homefront: The Revolution sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit) ya da üzeri.
  • İşlemci: Intel Core i5-4570T (2.9 GHz) ya da AMD FX-6100 (3.3 GHz)
  • Bellek: 6 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan en az 35 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: GeForce GTX 560 TI (1024 MB) ya da Radeon R7 260X (2048 MB)

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8.1 (64-bit) ya da üzeri.
  • İşlemci: Intel Core i5-2500K (3.3 GHz) ya da AMD FX-8320 (3.5 GHz)
  • Bellek: 8 GB
  • Gerekli boş disk alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan en az 35 GB olarak belirtiliyor.
  • Ekran kartı: GeForce GTX 760 (2048 MB) AMD Radeon HD 7870 (2048 MB)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir