Uzun süredir beklenen Hogwarts Legacy yakında oyuncular ile buluşacak. Oyun için tanıtım süreci ise şimdiden başlamış durumda. Bu doğrultuda yapılan haberlerin en yenisi, oyuncuları ana hikayenin yanı sıra 100’den fazla yan görevin beklendiğini göstermiş oluyor. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından biz oyun severlere sunulacak olan dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Çıkışına az bir süre kalan birçok fragman ve oynayış videosu gördük. Şimdi ise oyunun hikaye yönetmeni Moira Squier çeşitli açıklamalarda bulundu. 

hogwarts legacyde 100den fazla gorev olmasi bekleniyor

Moira Squier oyunun yan görevleri sayısı hakkında bilgi verdi

Hogwarts Legacy’in hikaye yönetmeni merakla beklenen oyunun ana hikayesinin gidişatında önemli bir etkiye sahip olacağını belirtti.

Squire ek olarak konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Oyunun ana hikayesi içinde ilgi çekici ve farklı karakterler olacak. Oyuncular, oyun sürecinde çeşitli seçimler yapmak zorunda kalacak ve bu seçimler oyunun gidişatını etkileyecek. Bizim temel amacımız ise bu dünyada herkesin kendi hikayesini yazması. 

Oyun içerisinde 100’den fazla yan görev bulunacak. Bir yan görevde herhangi biri ile etkileşim kurmak, onlarla olan bağınızı ana hikayeden etkileyecek. Bu durum tam tersi için de geçerli olacak.”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde tartışmalı koruma teknoloji Denuvo’yu kullanacağı açıklanan Hogwarts Legacy’nin ana hikayesini tamamlamak yaklaşık 35 saat sürecek. Bunun yanı sıra oyunu yüzde yüz tamamlamak için 70 saat yeterli olacak.

Pc donanımlarını zorlayacak

Hogwarts Legacy, Harry Potter evrenine dayanan en iyi oyunlarından biri olmakla kalmayarak, aynı zamanda PC donanımının sınırlarını zorlayacak. 

Hogwarts Legacy ne zaman çıkış yapacak?

Hogwarts Legacy, 10 Şubat’ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 4 Nisan’da PlayStation 4 ve Xbox One için son olarak da 25 Temmuz’da Switch konsolları için çıkış yapacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir