Galaxy S23 Ultra telefonun kamerası beklentileri pek karşılamadı. Android dünyasının en güçlü telefonlarından biri konumunda olan Galaxy S23 Ultra ilk testlere girmeye başladı. DxOMark testlerinde Galaxy S23 Ultra kamerası listede onuncu sırada yer alıyor. 

Galaxy S23

Galaxy S23 Ultra kamera işlevi nasıl?

Galaxy S23 Ultra modelinde 200 MP çözünürlüğünde bir Samsung ISOCELL ana sensör, 12 MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 10 MP çözünürlüğünde telefoto sensör ve 10 MP çözünürlüğünde periskop sensör bulunuyor.  

DxOMark tarafından farklı testler yapılan Galaxy S23 Ultra modeli ortalama 140 puan alarak onuncu sıraya yer aldı. Listenin ilk sırasında ise Huawei Mate 50 Pro modeli yer alıyor. 

Galaxy S23 modeli kamera anlamında başarılıyken yüksek detaylar sunabiliyor ve yakınlaştırma detayı oldukça güçlü. Bununla birlikte düşük ışıkta görüntü kaybı, deklanşör gecikmesi ve arka planda pozlama dengesizlikleri dezavantajları arasında yer alıyor. Video kaydınında ideal seviyelerde olduğu belirtilmiş. 

Henüz ilk günlerinde olduğu için kamera tarafında bazı dengesizlikler olması akla ilk gelenler arasında. Samsung’un çeşitli güncellemeleri ile kamera performansını da iyileştireceğini söylemek yanlış olmaz.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir