Geçtiğimiz günlerde ilk bilgileri gündeme gelen HMD Pulse Pro için yeni açıklamalar geldi. Yeni açıklamalarda özellikler, fiyat ve lansman tarihi açığa çıktı. İşte detaylar.

HMD kısa süre önce yeni telefonunu piyasaya sürerken gözler HMD Pulse Pro modelinde. Şirketin üzerinde çalıştığı bilinen HMD Pulse Pro hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. HMD Pulse serisi kapsamında piyasada yer alacak HMD Pulse Pro’ya HMD Pulse standart sürümü de eşlik edecek. Finlandiyalı bir e-ticaret sitesinde listelenmeye başlanan HMD Pulse Pro için sürecin çok yakın olduğu görülüyor.

HMD Pulse Pro Özellikleri

Listeye bakıldığında HMD Pulse Pro’nun HD+ çözünürlüklü ve 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.56 inç IPS LCD panelle donatılacağı görülüyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş UNISOC T606 işlemci ile kullanım sunacak olan yeni HMD Pulse Pro, microSD kart desteği ile 256 GB’a kadar arttırılabilir depolama alanı seçeneği sunacak. 5000mAh kapasiteli bataryasını USB Type-C bağlantı ile şarj edilmesini sağlayacak HMD; kameralarda da orta seviyede bir kullanım sunacak. Arkada 50 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörünün yer alacağı telefonda önde ise 50 MP selfie kamerası bulunacak.

HMD Pulse Pro Özellikleri, Fiyatı ve Lansman Tarihi Açıklandı
HMD Pulse Pro Özellikleri, Fiyatı ve Lansman Tarihi Açıklandı

HMD Pulse Pro’daki diğer dikkate değer özellikler arasında; Bluetooth 5.0, NFC, yana monte parmak izi tarayıcı ve IP52 yer alıyor.

190 dolarlık bir fiyat ile satışa çıkacak olan telefonun satışa çıkacağı tarih ise 24 Nisan 2024.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir