HMD, Nokia markalı akıllı telefonlarının üretimini sonlandırma kararı aldı. Bu kararla birlikte Nokia markasının akıllı telefon pazarındaki yolculuğu sona ermiş olacak.

Nokia markası ise şirketin yaptığı açıklamaya göre başka bir firma tarafından devralınacak. Konuyla ilgili açıklamaları yeni ürün portföyüne dair ipuçları veren HMD’den geldi.

Bu ürünler arasında akıllı telefonlar, tabletler ve kablosuz kulaklıkları bulunuyor.  HMD markalı ilk akıllı telefonların bu ayın sonunda Barcelona da gerçekleştirilecek olan 2024 Mobil Dünya Kongresinde gözler önüne çıkması bekleniliyor. 

HMD, kendi markası olan ürünlerini satışa sunacak

HMD, kendi markası olan ürünlerini satışa sunacak
HMD, kendi markası olan ürünlerini satışa sunacak

HMD bunun üzerine resmi Youtube sitesinden kendi logosuyla hangi ürünlerin piyasaya sürüleceğine dair video yayınlandı. Şirket akıllı telefon, tablet gibi pek çok farklı kategorideki ürünlerini kendi ismiyle satışa sunacak. 

HMD YouTube videosuna ulaşmak için;

HMD resmi web sitesi üzerinden Nokia markasını taşıyan akıllı telefonların “FİNİSH” isimli başka bir şirket tarafından üretileceğini belirtiyor. Nokia Mobile ismi başka bir şirket tarafından üretilmeye devam edecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir