Hive Social, kullanıcı sayılarında önemli bir artış gördü. Çok fazla ilgi uyandıran platform, Twitter alternatifi olarak öne çıkıyor.

Twitter’da son dönemde yaşanan gelişmeler sonucunda kullanıcılar diğer sosyal medya platformlarına yöneliyor. Bu platformlardan biri olan Hive Social kullanıcı sayısına göre başı çekiyor. Son zamanlarda birçok kişi kullanıyor.

Twitter’ın telif hakkı sistemi tamamen bozuldu

Hive Social kullanıcı sayısı dikkat çekiyor

Elon Musk’ın Twitter yönetimine geçişi uzun süredir tartışılıyor. Satın almanın ardından birçok çalışan işten çıkarıldı. Bazı çalışanlar emekli oldu. Platformun kapanması pek olası olmasa da Musk’ın bazı kararları kullanıcıları alternatif sosyal medya platformlarına bakmaya sevk etti.

Twitter gibi uygulamaların kullanıcılar tarafından kullanılması, bazı platformlardaki kullanıcı sayısını önemli ölçüde artırmıştır. Bunların arasında Hive Social da var. Sosyal medya hizmeti 1 milyon kullanıcıya ulaştı ve hızla büyümeye devam ediyor.

Mastodon, bugünlerde dünyadaki en popüler platformlardan biri olsa da Hive Social’ın kullanımı Mastodon’dan çok daha kolay. Artık çoğu kişi Twitter’da Hive sosyal profillerini paylaşıyor ve Hive’a katıldığını söylüyor.

Hive Social ne?

Hive Social, üniversite öğrencileri tarafından geliştirildi ve 2019 yılında yayınlandı. Ortaya çıkan bilgilere göre son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Hive Social artık iki kişi tarafından yönetiliyor.

Android için Hive Social indir

iOS için Hive Social indir

Peki siz Hive Social’ı indirdiniz mi? Eğer indirdiyseniz uygulama hakkında ne düşündüğünüzü aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir