Hisense 240 Hz yenileme hızına sahip yeni telefonu ile sektörde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çin’de tanıtılan ve piyasaya sunulan telefon Game TV Ace 2023 65E55H olarak adlandırıldı.

Hisense’nin yeni modeli Game TV Ace 2023, 178° geniş izleme açısına sahip. 65 inç büyüklüğündeki ekran 4K çözünürlük kalitesiyle üst düzey bir görüntü sunuyor. Televizyon için Game isminin tercih edilmesinin özel bir sebebi bulunuyor. Zira şirket yeni modeli ile konsol oyuncularını hedefliyor. Oyunlarda çok daha iyi bir grafik performansı sunabilecek olan Game TV Ace 2023 65E55H, böylece daha iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Game TV Ace 2023 65E55H özellikleri neler?

Hisense lansmanına göre Game TV Ace 2023 65E55H modelinde 120 Hz, 144Hz ve 240Hz olmak üzere farklı yenileme hızları destekleniyor. Üstelik tüm bu yüksek özelliklere ek olarak TV’de 2,7 ms’lik süper net tepki süresi bulunuyor.

TV Ace 2023, Hisense U+ süper görüntü kalitesi motoru 2.0 ve AI-SR, AI renk dengesi, AI+MEMC, AI ince ışık kontrolü, Darkfield ayrıntı geliştirme ve 3D_LUT orijinal renk düzeltme gibi birden çok yapay zeka tabanlı özellik ile donatılmış durumda. Televizyon sektöründeki en yeni teknolojilere yer verilen Game TV Ace 2023 65E55H üstelik Dolby Vision, Dolby Audio-Visual Zone ve Dolby Game desteği ile sesiyle de oldukça iddialı.

Bu özelliklerin yeni 4 çekirdekli A73 mimarisi işlemcisiyle desteklenmesi ise performans konusunda da beklentileri yükseltiyor. TV için 4 GB ve 32 GB depolama alanı tek versiyon olarak belirlenmiş. NFC desteği, düşük gecikme desteğine sahip WiFi 6 bağlantısı televizyonun çok daha cazip olmasını sağlıyor.

TV, Hi-Sound motoru tarafından desteklenen çift 12W hoparlör ile destekleniyor. Bu çift hoparlör ise AI Upscaling surround ses alanı dönüştürme, AI Scene Fit içerik farkındalığı, AI Vokal netliği ve AI Equalizer ses alanı eşitleme ayarı gibi ses odaklı yapay zeka AI geliştirmelerinin de kullanılabileceğini gösteriyor.

Game TV Ace 2023, tüm bu eşsiz ve yüksek özelliklerine rağmen 789 dolarlık etiket fiyatı ile satılacak. Çin dışındaki satış planı henüz açıklanmamış olsa da şirketin yeni modeliyle televizyon sektöründeki dengeleri değiştirebileceğini söylemek mümkün.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir