En son teknolojilerle geliştirilen Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro, çeşitli ekosistem ürünleri ile Türkiye lansmanı ile tanıtıldı. Tek bir varyantta satışa sunulan 12GB 256GB olan Xiaomi 12’nin fiyatı 20.999 TL, Xiaomi 12 Pro’nun fiyatı ise 24.999 TL olarak açıklandı. Merakla beklenen Mi TV Stick 1.319 TL, Xiaomi Buds 3T Pro ise 2.099 TL ile raflarda.

Xiaomi 12 serisinin Türkiye fiyatları açıklandı

Xiaomi 12 Serisi, kullanıcıların zorlu aydınlatma koşullarında veya hareketli nesnelerde senaryo ne olursa olsun stüdyo kalitesinde fotoğraflar çekmesine olanak tanır. Her iki model de çok yönlü çekim için profesyonel düzeyde üçlü kamera kurulumuna sahiptir. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, 8K video kaydedebilen 50MP geniş açılı kamera ile mükemmel sonuçlar veriyor.

Xiaomi 12 Pro, en yeni nesil Sony IMX707 süper büyük ana sensöre sahip 50 megapiksel üçlü kameraya sahiptir. Sony IMX707 çok fazla ışık yakalar ve daha yüksek odak hızları ve daha iyi renk doğruluğu ile gelişmiş görüntü işleme sunar. Xiaomi 12 ayrıca 5 MP telemakro kamera ile birlikte ultra geniş açılı 13 MP kameraya sahip. Modeller, ProFocus, Ultra Night Video, One-click AI Cinema, Parallel World, Freeze Frame Video, Magic Zoom gibi yaratıcı özellikler ve modlarla donatılmıştır.

Üst düzey performans ve enerji verimliliği

Xiaomi 12 Serisi, gelişmiş Qualcomm® SnapdragonTM mobil platformları ile kolay amiral gemisi performansı elde ediyor. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, Qualcomm’un en gelişmiş platformu olan Snapdragon® 8 Gen 1 işlemciyi içeriyor. Bu işlemci, önceki nesil ile karşılaştırıldığında% 25% 30 kapasite ve enerji verimliliğini işleme 4nm ve artırır grafik işlemcisi grafik üzerine kuruludur. Her iki cihaz da 6.400 Mbps’ye kadar bellek hızları için LPDDR5 ve UFS 3.1 RAM’i destekler ve olağanüstü veri aktarımı ve yükleme hızları sunar. Xiaomi 12 serisi, optimum ürün deneyimi için mükemmel soğutma kapasitesi sağlamak üzere birden fazla grafit katmanıyla desteklenen ultra geniş bir buhar odası ve yüksek performanslı bir soğutma sistemi ile donatılmıştır.

Canlı ekranlarla görsel bir şölen

Her iki cihaz da AMOLED Dot Display ve TrueColor desteği ile canlı video sunuyor, DisplayMate derecesi A. Xiaomi 12 Serisi, ekstra gönül rahatlığı için ekranı çizilmeye karşı daha dayanıklı hale getiren ve içeriği canlı renkler ve ayrıntılarla hayata geçiren sektör lideri görüntüleme teknolojisi Dolby Vision®’ı destekleyen Corning® Gorilla® Glass Victus’a sahiptir. Xiaomi 12 serisi ayrıca HDR 10 teknolojisini de destekliyor. Xiaomi 12 Pro ayrıca, kullanıcıların uzun vadeli sağlığı için SGS Eye Care Display tarafından onaylanmıştır.

Xiaomi 12 Pro, ultra pürüzsüz ekran ve kaydırma desteğiyle amiral gemisi ekranları yeniden tanımlıyor. Cihazın yüksek enerji verimliliğine sahip 6,73 inç WQHD ekranı, dinamik LTPO ekranını içeriğe bağlı olarak 1 Hz’den 120 Hz’ye akıllı bir şekilde ayarlamak için AdaptiveSync Pro teknolojisini kullanır.

Diğer taraftan, Xiaomi 12 6.28″ FHD ekranlarında milyar 68 üzerinde renklerle bugüne kadarki en popüler Xiaomi akıllı telefon ekran bulunur ve 120Hz AdaptiveSync içermektedir.

SES Harman Kardon ile Xiaomi 12 Serisi, Dolby Atmos® tarafından desteklenen büyüleyici bir ses deneyimi sunar ve en sevdiğiniz eğlence için size zengin ayrıntı, netlik ve gerçekçilik ile surround ses sunar. Xiaomi 12 Pro’nun iki tweeter ve iki woofer’dan oluşan dörtlü hoparlör kurulumu inanılmaz bir ses aralığını kapsıyor. Xiaomi 12, sürükleyici oyun ve video için mükemmel, dengeli stereo ses sunar.

Xiaomi 12 serisi, genel kullanıcı deneyimini daha da optimize etmek için bu yılın başlarında dünya çapında piyasaya sürülen MIUI 13’ü içeriyor. Yeni sürüm daha hızlı depolama, daha yüksek arka planda işleme performansı, daha akıllı işlem gücü ve daha uzun pil ömrü sunar. Yeni özellikler arasında Xiaomi’nin özel sıvı depolaması, atom belleği, hedeflenen algoritmalar ve akıllı dengeleme yer alıyor.

Son Teknoloji Yıldızı: HyperCharge

120W Xiaomi HyperCharge işleviyle donatılmış, Boost modunda Xiaomi 12 Pro’yu yalnızca 18 dakikada tamamen şarj eder. 4600 mAh pil ile çalışan Xiaomi 12 Pro, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan yeni nesil şarj işlevi sunar2. Kompakt gövde tasarımına sahip Xiaomi 12, 4.500 mAh pile sahip. Ünite ayrıca hızlı başlatma için 67W kablolu turboşarjı destekler. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12 ayrıca 50W kablosuz şarjı ve 10W ters şarjı destekler.

Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, kullanıcıların şarj etme alışkanlıklarını öğrenen ve bunlara uyum sağlayan ve pil ömrünü uzatan akıllı bir şarj algoritması olan Xiaomi AdaptiveCharge teknolojisinden yararlanıyor.

Amiral gemisi yetenekleri ikonik bir tasarımda birleştirildi

Xiaomi 12 serisinin kullanıcı dostu ve ikonik tasarımı sayesinde elinize rahatça sığar. Daha yüksek kapasiteli ve daha dar arka alana sahip daha küçük piller, ünite içinde yerden tasarruf sağlar. Xiaomi 12 Pro’nun 6.73 inçlik ekranı, rafine 3D eğriliğe sahip zarif bir orta çerçeveye yerleştirilmiştir. 6.28 inçlik Xiaomi 12 ekranı yalnızca 69,9 mm genişliğindedir ve mükemmel bir uyum için yumuşak kıvrımlarıyla dikkat çeker. Her iki cihazın da üç farklı rengi var: gri, mor ve mavi.

Hayatı kolaylaştıran teknoloji: Xiaomi TV Stick 4K ve Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi TV Stick, taşınabilirliği sayesinde kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor ve 4K çözünürlüklü 4K bağlanabilirliği ile fark yaratıyor. Dolby Atmos Ogg ve Dolby Vision® destekli ses sistemi ile öne çıkan model, Android TV™ 11 destekli ve Google Play üzerinden binlerce popüler içeriğe, uygulama ve oyunlara erişim sağlıyor. Uzaktan kumandadaki özel düğmeler ayrıca Google Asistan, Netflix ve Prime gibi uygulamalara sesli erişim sağlar.

Xiaomi Buds 3T Pro, yenilikçi donanım ve yazılımla birlikte gelir. DLC kesme kaplaması ve LHDC 4.0 ses codec desteği ile 10 mm dinamik manyetik sürücülerle sınıfının en iyi diyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir