PlayStation her geçtiğimiz gün kullanıcı sayısını arttırarak yeni oyuncuları oyun dünyasıyla buluşturuyor. Her oyuncunun farklı tarzlardaki oyunları beğensede bazı oyunlar var ki her oyuncu tarafından keyifle oynanıyor ve seviliyor.

Playstation plus 2023

İşte herkes tarafından sevilen 10 Playstation Oyunu 

  • The Last of Us 

The Last of Us herkesin severek oynadığı ve ilk çıktığı andan itibaren oyun dünyasını kasıp kavurdu. The Last of Us, hayatta kalma konulu aksiyon ve macera türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda iki ana karakter bulunuyor bunlar Joe ve Ellie. Joe ve Ellie kıyamet sonrasında Amerika Birleşik Devletlerin farklı bölgelerinde görevlerini yerine getiriyor. 

  • Ratchet & Clank 

İlk oyunu 2002 yılında çıkan Ratchet & Clank, üçüncü şahıs nişancı türünde bir oyun ile karşımıza çıkıyor. Ratchet & Clank uzun metrajlı bir animasyon filminden uyarlamasıdır. 2002 yılından itibaren seriler halinde devam eden Ratchet & Clank sadece Sony platforma özel çıkarılıyor ve oyuncular tarafından oldukça beğeniliyor. 

  • Grand Theft Auto V

Herkes tarafından bir dönemin en çok sorulan sorusu olan bilgisayarım GTA 5’i kaldırıyor mu sorusu ile Grand Theft Auto V ne kadar popüler olduğu anlaşılabilir. Grand Theft Auto V diğer serilerden ayıran en büyük özelliği grafik ve online dünyasının oldukça geniş olmasından kaynaklıydı. Grand Theft Auto V San Andreas eyaletinde geçmektedir. 

  • Horizon Zero Dawn

Herkes tarafından sevilen Horizon Zero Dawn konusu, kabileden atılan Aloy, çocukluk yıllarında bir mağaraya yuvarlanarak teknolojik bir cihaz bulur. Gün geçtikçe hem bu teknolojik cihazı kullanmayı öğrenir ve savaşmaya başlar. 

  • Spider-Man (2008)

Marvel’ın en sevilen serisi olan Spider-Man, oyunu ile oyuncuların dikkatini çekiyor. Spider-Man New York sokaklarında yeraltı suçlularıyla mücadele ediyor. 

  • Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus oyuncular tarafından sevilerek oynanıyor. Oyunun konusu ölen kız arkadaşının ruhunu geri getirmek isteyen bir genç delikanlının hikayesini konu alıyor. Ruhunu geri getirebilmek için 16 farklı devi öldürmesi gereken kahramanımızın önündeki tek hedefi 16 devi öldürmek.

  • Bloodborne

Yharnam şehrinde geçen oyun Yharnam’da bilinmeyen sebeple bir virüs yayılıyor ve herkesi canavara çeviriyor. Oyuncular Yharnam’daki hem bu virüs ile mücadele ediyor hemde virüs etkisiyle canavara dönüşen insanlarla mücadele ediyor

  • Uncharted 4: A Thief’s End

Herkesin bildiği bu seri oynaması oldukça keyifli. Konusu hazine avcısı Drake’nin tekrardan hırsızların dünyasına girmesiyle hikaye başlıyor. 

  • Persona 5

Persona 5, oyuncuların karşısına günümüzdeki Tokyo şehrinde geçmektedir. Joker adıyla bilinen bir öğrencinin, haksız yere saldırıyla suçlanıp, serbest bırakıldıktan sonra yeni bir okula transfer olur ve hikaye başlar. Hem PlayStation hem PC’de keyifle oynanabilir. 

  • God Of War

Bu oyunun serileri oyuncular tarafından oldukça ciddiye alınıyor. Oyunun sahneleri oldukça etkili olması oyuncular tarafından keyifle oynanmasını sağlıyor. Konusu İskandinav mitolojisine dayanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir