Kurtarma, bir Android telefonu hacklemenin önemli bir parçasıdır. Recovery, Android işletim sisteminden bağımsız olarak çalışan ve Android sistem dosyalarına erişmenize, bunları değiştirmenize veya değiştirmenize olanak tanıyan bir bölümdür; Örneğin, bir ROM’u flash ederken, kurtarma, sistem dosyalarının her birini değiştirmeye başlar. Telefonunuzu veya tabletinizi köklendirdiğinizde, işlemin bir parçası olarak özel bir kurtarma yüklenir.

Bu, stok kurtarmadan daha fazla özelliğe sahiptir ve sıkıştırılmış dosyaları flaş etmenize, yedeklemeler oluşturmanıza ve cihazınızdaki değişikliklerin neden olduğu hataları düzeltmenize olanak tanır.

Samsung Galaxy cihazında kurtarma işlemi

İşlemi başlatmak için cihazı kapatın ve ardından cihaz kurtarmaya başlayana kadar güç, ses açma ve ana sayfa düğmelerini aynı anda basılı tutarak cihazı yeniden başlatın. Bu teknoloji, Galaxy S3, S4, S5 ve Note serisi dahil olmak üzere tüm Samsung Galaxy cihazları için geçerlidir.

HTC One’da kurtarma moduna önyükleme yapın

One ve Desire serisi dahil olmak üzere HTC akıllı telefonlarda kurtarma işlemini başlatmak için önce cihazı kapatmanız gerekir. Sonra, Güç düğmesiyle birlikte Ses Kısma tuşunu basılı tutun. Cihaz daha sonra Fastboot modunda açılacaktır. Kurtarma seçeneği görünene kadar menüde gezinmek için Sesi Kısma düğmesine tekrar basın. Seçmek için güç düğmesine basın.

Bir Sony Xperia cihazında kurtarma işlemini başlatın

Xperia akıllı telefonunuzu kapatın. Tekrar açın ve LED pembeye döndüğünde, kurtarma başlayana kadar ses kısma düğmesini basılı tutun.

Bir Google Nexus telefonunda kurtarma işlemini başlatın

Nexus akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kapatın. Ardından, Güç düğmesine basarken Sesi Kısma düğmesini basılı tutun. Cihaz daha sonra fastboot modunda açılır. Kurtarma seçeneğini görene kadar menüde gezinmek için ses kısma düğmesine tekrar basın. Seçmek için güç düğmesine basın.

Moto X veya Moto G

Moto X veya Moto G’nizde kurtarma işlemine başlayın veya Moto EMoto akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kapatın. Daha sonra, Güç düğmesini basılı tutarken aynı anda Sesi Kısma tuşuna da basılı tutun. Cihaz daha sonra Fastboot modunda açılacaktır. Kurtarma seçeneği görünene kadar menüde gezinmek için Sesi Kısma düğmesine tekrar basın. Seçmek için güç düğmesine basın. Moto X, G veya E’niz şimdi kurtarma moduna geçecek.

LG G2 veya G3’te kurtarmayı çağırın

Telefonu kapatın ve yeniden başlatmak için güç tuşuna ve ses kısma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun. LG Splash ekranı göründüğünde düğmeyi bırakın ve tekrar basın. Bu, fabrika donanım sıfırlama ekranını getirecektir. Sesi kısarak kontrol edin. Özel kurtarma yüklediğiniz sürece, cihaz fabrikada sıfırlanmayacaktır. Bunun yerine, kurtarmayı doğrudan başlatın. Söylemeye gerek yok, önce özel bir kurtarma başlatmadan LG G2 veya LG G3’ünüzde bir kurtarma başlatmaya çalışmayın. Bu veri kaybına neden olabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir