Kahramanmaraş’ta yaşanan yıkıcı depremin sonrasında Hepsiburada, deprem bölgelerinde özellikle ihtiyaç duyulan bazı temel ihtiyaçları AFAD aracılığıyla gönderecek.

Kahramanmaraş’ta yaşanan yıkıcı depremin sonrasında Hepsiburada, deprem bölgelerinde özellikle ihtiyaç duyulan bazı temel ihtiyaçları AFAD aracılığıyla gönderecek. Oluşturulan Deprem Yardımlaşma Seferberliği kapsamında Hepsiburada kullanıcıları, bölgelerde ihtiyaç duyulan temel ürünleri satın alıyor ve platform satın alınan bu temel ihtiyaçları depremzedelerle buluşturuyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde ve Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen depremlerin etkileri Hatay, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve birçok ilde hissedildi. Çok sayıda vatandaşımızın zarar gördüğü bölgelerde insanların barınma ve beslenme gibi temel ihtiyaçlarını giderme konusunda güçlük yaşadığı biliniyor. Hepsiburada platformu da bu konuda hassasiyet göstererek bir farkındalık yaratacak. AFAD ile iş birliği yaparak depremzedelerin ulaşamadığı temel ihtiyaçları halkın yardımıyla deprem bölgelerine gönderiyor.

“Hepsiburada, “Ticaret Bakanlığımızın başlattığı Deprem Yardımlaşma Seferberliğine Hepsiburada olarak biz de katılıyoruz. Temel ihtiyaç malzemesi siparişlerinizi, AFAD koordinasyonunda, herhangi bir ticari amaç olmaksızın deprem bölgesine ulaştıracağız.” açıklamasını yaptı.

Depremzelerde yardım etmek amacıyla hazırlanan sayfada ürün listelerinin devamlı olarak güncel tutulduğu ve destek için ürünleri sepetinize ekleyebileceğiniz paylaşılıyor. Sipariş edilen ürünlerin yardım noktalarına ulaştırılmak üzere gönderileceği belirtiliyor. “Bu ürünler içerisinde tuvalet kâğıdı, çadır, çay, powerbank, bebek bezi, ped, pil, biberon, ısıtıcı, termal battaniye, yatak, telsiz, bot, elektrikli ısıtıcı, eldiven, baret, bardak, kıyafet ve bebek maması gibi önemli ihtiyaçlar yer alıyor.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir