Türkiye 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığı büyük felaket sonrası tüm ülke seferber olmuştu. Depremin üzerinden bir ay geçmesiyle depremin yaraları yavaş yavaş sarılmaya başladı. 

Türkiye’nin önde gelen E-ticaret firması Hepsiburada deprem bölgesine dahil olan 11 şehir için ticaret ve üretim desteğinde bulunacağını açıkladı. 

hepsiburada5

Hepsiburada 6 Mart’ta yaptığı açıklamada deprem bölgesinde refahın sağlanması ve deprem bölgesindeki istihdamı desteklemek için 2 yılda 10 milyar TL’lik üretim ve ticaret hacmi yaratacak. Adını “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” olarak koyduğu programda esnaf ve aile işletmelerinin, kadın kooperatiflerinin ve girişimci kadınların desteklenmesi amaçlanıyor. Deprem bölgesinde bulunan 11 ilin e-ticaret ve lojistik kapasitesinin artırılması ve istihdam artırıcı çalışmaların bölgeye kaydırılmasının yanı sıra çocuklara ve ailelere eğitim ve sosyal alanda destek sağlanacak. Hepsiburada bu noktada deprem bölgesine üretici, girişimci, KOBİ ve esnafları tüm teknoloji, lojistik, satış ve pazarlama gücüyle destek sağlayacak. 

Her Sipariş, Bir Destek

Hepsiburada depremin yaşandığı günden 2 hafta sonra hayata geçirdiği “her sipariş, bir destek” projesiyle deprem bölgesinde halihazırda satış yapan üreticilerin ve kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini, ticari amaç gütmeksizin satışa sundu. Bununla birlikte her sipariş, bir destek projesini deprem bölgesinde bulunan tüm işletmelere, üreticilere ve esnafa açtı. Her sipariş, bir destek projesine ek olarak satıcıların daha fazla müşteriye ulaşmalarını sağlamak amacıyla bölgedeki her bir işletmeye HepsiAds üzerinden reklam ve tanıtım desteği de sağlıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir