Son dönemde Dune ve Matrix Resurrection ile ivme kazanan HBO Max abonelerinin toplam sayısı resmen açıklandı.

Türkiye pazarında 2022 yılında yayın hayatına başlayan HBO Max, geçtiğimiz günlerde toplam abone sayısını açıklayarak Türkiye Genel Müdürü Barış Zavaroğlu olarak duyuruldu. Geçen yıl yayınlanan ve HBO Max’te eş zamanlı olarak yayınlanan Dune ve The Matrix Resurrections ile ivme kazanan video platformu, 2022 yılına oldukça güçlü bir giriş yaptı.

HBO Max’ın toplam abone sayısı 73,8 milyona ulaştı

Geçtiğimiz Ekim ayında aralarında İsveç, Danimarka ve İspanya’nın da bulunduğu altı Avrupa ülkesinde başlatılan HBO Max, 2022’de Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 21 yeni bölgede faaliyete geçecek. The Shining, Harry Potter, Dunkirk ve The Matrix Resurrections gibi popüler içerikleri barındıran platformların toplam abone sayısı resmi olarak açıklandı.

HBO Max’in yıllara göre abone sayıları:

2018: 52.4 milyon
2019: 54.7 milyon
2020: 60.6 milyon
2021: 73.8 milyon.

HBO Max’in ana şirketi AT&T’nin resmi istatistiklerine göre HBO Max’in toplam 73,8 milyon abonesi var. Time Warner CEO’su Jason Kilar’ın sosyal medya hesabından yaptığı tebrik mesajına göre HBO Max, yeni pazar sayesinde ABD’de 46,8 milyon, Avrupa pazarında ise 27 milyon aboneye ulaşmayı başardı.
HBO Max, Matrix serisinin hem sinema hem de video akış platformlarında geçen yıl yayınlanan son filmi Resurrections ve Frank Herbert’in ünlü romanından uyarlanan Dune ile çıkış yaptı. Ayrıca platformların sevilen dizisi Succession’ın üçüncü sezonu da izleyicilerden büyük ilgi gördü.

HBO Max’in 2021’de kazandığı abone sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından bize iletmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir