Bu yazımda size hayatınızı kolaylaştıracak 10 site önereceğiz.

Web siteleri başlat menüsüne ve görev çubuğuna nasıl eklenir?

Bugün zamanımızın çoğunu internette geçiriyoruz. Milyonlarca iş ve eğlence sitesine göz atıyoruz. Bu kadar çok zaman geçirdiğimiz bir platformda her zaman zaman kazandıran, işimizi kolaylaştıran ve zamanımızı daha verimli kullanan web sitelerine sahip olmalıyız. Bu siteleri aşağıda açıklamalarıyla listeledik.

Hayatınızı kolaylaştıracak 10 site

Aşağıda internette gezinirken çok işinize yarayacak bazı siteler önereceğiz.

1- https://dictation.io

Sesinizle yazmak ister misiniz? Dictation.io, konuşmanızı gerçek zamanlı olarak metne doğru bir şekilde aktarır. Sesli komutları kullanarak paragraflar, noktalama işaretleri ve hatta ifadeler ekleyebilirsiniz. Bu da hayatını yazarak geçirenler için büyük kolaylık sağlıyor.

2- https://PrivNote.com

PrivNote, okuduktan sonra kaybolan notlar oluşturabileceğiniz bir web sitesidir. Bazen gizli bilgileri başkalarıyla paylaşmak gerekebilir. Bu bir banka veya kredi kartı şifresi olabilir. yanı sıra kullandığınız İnternet hizmetinin şifresi. Bu nedenle, bu notlar oluşturulduğunda ve web’de yayınlandığında, not otomatik olarak yok edilir.

3- https://unsplash.com

Unsplash, 3 milyonun üzerinde ücretsiz yüksek çözünürlüklü görsel ile kapılarını sizlere açıyor. İhtiyacınız olan görüntü ne olursa olsun, tam olarak aradığınızı Unsplash’ta bulacaksınız. Unsplash’ı kullanmak için kayıt olmanız gerekmez. Kayıtlı olsanız da olmasanız da Unsplash tarafından lisanslanmış 3 milyondan fazla fotoğrafa erişiminiz olacak. Bu görsellerle de istediğinizi yapabilirsiniz.

4- https://driveandlisten.herokuapp.com

Bu sayfa dünya şehirlerini bir arabadaymış gibi gezmenizi sağlar. Üstelik arabanızla şehrin sokaklarında gezinirken radyo bile dinleyebilirsiniz.

5- https://fonts.google.com

Bu web sitesine girdiğinizde Google Fonts’u kolayca indirebilir ve kullanabilirsiniz. Bu web sitesi yüzlerce açık kaynak yazı tipi ve ikon içermektedir. Dünyanın neresinde olursanız olun, harika yazı tiplerini ve simgeleri bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz.

6- https://ninite.com

Eğer Windows işletim sistemi kullanıyorsanız Ninite kesinlikle yanınızda bulundurmanız gereken bir sitedir. En çok kullanılan tüm uygulamaları web sitesinin ana sayfasında bulabilirsiniz. İndirmesi de çok kolay. Yüklemek için uygulamayı seçin ve web sitesinin altındaki indirme düğmesine basın.

7- https://gtmetrix.com

Web siteniz ne kadar hızlı yükleniyor? GTmetrix ile öğrenmek sadece birkaç saniye sürer. Talep edilen web sitesinin performansını ölçen web sitesi, web sitesinin teknik durumu hakkında da bilgi verir.

8- https://10minutemail.com

Çok fonksiyonel bir sayfa. Bu size 10 dakika içinde ücretsiz bir e-posta adresi verir. E-posta adreslerine birden fazla kez ihtiyaç duyduğunuzda kullanımı daha kolaydır. Her 10 dakikada bir e-posta adresi istiyorsanız, üzerine tıklamanız yeterlidir.

9- https://cvmkr.com

Özgeçmişinizi ücretsiz oluşturun, koruyun, yayınlayın ve paylaşın. Son derece profesyonel bir CV hazırlayabileceğiniz bir web sitesi. Site PDF ve HTML CV’leri oluşturmada başarılı olmanın harika bir aracısıdır.

10- https://web.archive.org

Diyelim ki geçmişte bildiğiniz bir web sitesinin neye benzediğini merak ediyorsunuz. Bu noktada web.archive.org isteğinize yanıt veriyor. Bu, alan adınızı girdiğiniz sitenin, geçmişte belirttiğiniz tarihin bir görüntüsü ile karşınıza çıkmasını sağlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir