J.K. Rowling’in yazdığı dünya çapında hayran kitlesi olan Harry Potter serisinin, Wizarding World mağazalarının dördüncüsü 16 Aralık’ta İstanbul’da açılacak. 

J.K. Rowling’in ilki 1997 yılında yayınlanan Harry Potter serisi, toplamda 7 ana kitap, 3 yardımcı kitap ve sonrasında çekilen filmleriyle büyük beğeni topladı. Bu fantastik evren öyle sevilmiş olacak ki dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi oluştu. Harry Potter serisi sadece filmleriyle bile milyonlarca dolar kazandı. Serinin bu kadar sevilmesine karşı Harry Potter oyunları, ürünleri üretilmeye başlandı. Ürünlere talebin fazla olması sebebiyle Wizarding World yani Harry Potter evreni sihir dükkanı adlı mağazalar açıldı.

Mall of İstanbul’da , 200 metrekarelik geniş bir alana açılacak ‘Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı’ Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerinin lisanslı ürünlerini, Potterhead’lere yani Harry Potter sevenlerine sunacak. Wizarding World by Sihir Dükkanında, Harry Potter evreninine ait 1500’e yakın ürün bulunacak. 

Harry Potter evreni deneyimi

Harry Potter evreninde bulunan Hogwarts okulu, büyücülerin kişisel özelliklerine göre dört binaya ayrılır. Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, Slytherin binalarından hangisine ait olduğunu ise seçmen şapka belirler ayrıca her büyücünün kendine ait asası olmak zorundadır. Sihir dükkanı, 10.00-22.00 saatleri arasında asa seçimi, seçmen şapka ile bina belirleme gibi etkinliklerle sihirli bir deneyim sunacak. Bu etkinliklerin yanında ziyaretçilerin 9 ¾ peronunda fotoğraf çekilme ve görünmezlik pelerini deneyimleme şansı da olacak. 

Harry Potter mağazasının dördüncüsü İstanbul’da açılacak


İstanbul’da açılacak olan dünyada dördüncü Wizarding World by Sihir Dükkanı, Türkiye ve çevre ülkelerde yaşayan Harry Potter sevenlerini heyecanlandırmış görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir