HBO Max platformunda sevenleriyle buluşacak olan Harry Potter dizisi resmi olarak duyuruda bulundu.

Harry Potter popülerliğinin yapımları izlenme aynı zamanda satış olarak ne kadar başarılı bir hâler getirdiğine en son Hogwarts Legacy oyununda görmüştük. Kitapları, filmleri, kullanılan aksesuarları ve diğer içerikleri ile tüm dünyada fenomen olan bu seri yeni bir proje duyurusunda bulundu. Uzun zaman önce söylentileri başlayan Harry Potter dizisi sonunda netleşti.

Resmi olarak duyuru geldi. Warner Bros son olarak HBO Max’te yer alan büyük değişiklikleri ve gelecek yeni projeleri duyurdu. Öncelikle bu platformun yeni adı Max olarak değiştirilecek. Duyurulan projeler içeriğinde Kate Winslet’ın yeni dizisi The Regime, yeni Game of Thrones benzeri ve The Big Bang Theory gibi bir projeye adım atılacağı yer alıyor. Bu duyurular arasında en önemlisi yapılan duyuru kısa bir videosu yayınlanan Harry Potter dizisi olarak görülebilir.

Harry Potter Resmi Teaser
Harry Potter Resmi Teaser

Harry Potter Dizisi Resmileşti

Harry Potter J.K. Rowling tarafından romanı yazılan ve 7 fantastik filmden oluşan seridir. En çok izlenen filmler arasına giren bu serilerin birçok ikonik unsuru bulunur. Sahne aksesuarları, kullanılan materyaller, oyuncular ve hikâyesiyle etkisini sürdürmeye devam eder. Harry Potter ve Felsefe Taşı ile hayatımıza giren bu serinin büyük bir hayran kitlesi bulunur. Büyücülük Dünyasının yeniden yapıma alınacak olması sevenlerinin ilgisini çekti.

Tamamen yeni oyuncu kadrosundan oluşacak olan dizi 10 yıl sürecek düşüncesi ile çalışmalar yapılıyor. Kitaba sadık kalınarak uyarlama yapılacağı bildiriler arasında. HBO Max, John Williams’ın film serisi tema müziği, ikonik logosunu ve okulunun siluetini yeniden kullanıyor. Dizide yer alacak oyuncular belli değil aynı şekilde eski oyuncuların geri dönüp dönmeyeceği de kesinleşmedi. Dizide JK Rowling de ana yapımcılığı üstleneceği bilinen arasında yerini alıyor. Projenin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Harry Potter severler gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

SEO İçerik Üreticisi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir