Xiaomi telefonunuzun Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini alıp almayacağını bilmek ister misiniz? İşte öğrenmenin en hızlı ve en kolay yolu.

Son zamanlarda, yılanların tarihine dayanan Xiaomi arayüzü MIUI 13 tanıtıldı. Telefonlarını hemen güncellemeye başlayan şirket, yeni sürümü mümkün olduğunca çok telefona ulaştırmak için elinden geleni yapıyor.

Ancak şirketteki telefon sayısı nedeniyle bu durum kafa karıştırıyor. Pek çok Xiaomi, Redmi ve POCO kullanıcısı, uzun bekleme nedeniyle telefonlarının güncelleme almayacaklarını düşünüyor. Neyse ki bu bekleme sorununu önleyecek bir uygulama var.

Xiaomi telefonum MIUI 13 güncellemesini alıyor mu?

Cihazınızın gerçekten güncelleme alıp almayacağını merak ediyorsanız, bunu doğrulamanın çok pratik bir yolu var. Android uygulama mağazası Google Play Store, “MIUI Güncelleyici” adlı bir hizmeti barındırır. Bu uygulama, Xiaomi, Redmi ve POCO kullanıcıları tarafından sorulan güncelleme bulmacasını çözer. Kullanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit.

MIUI 13 daha hızlı okuma ve yazma süresi sunacak

Öncelikle Android telefonunuzda Google Play Store’a gidin, arama kutusuna “MIUI Updater” yazın ve uygulamayı indirin.

  • Ardından programı açmanız yeterli.
  • Cihazınız güncelse, MIUI Updater size resmi indirme bağlantısını sağlar.
  • Güncellemeyi indiremiyorsanız, telefonunuz sizi bilgilendirecektir.
  • Uygulamanın en iyi yanı, sizi bilgi kirliliğinden ve sahte internet sızıntılarından kurtarmasıdır.

Ancak Xiaomi’nin diğer Android üreticilerine göre daha başarılı güncellemeler sunduğunu unutmayın. Yani telefonunuz son iki yıl içinde çıktıysa büyük ihtimalle güncelleme alacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir