Oynaması ücretsiz Halo Infinite oyununda yeni güncelleme duyuruldu. 12vs12 modunun yanı sıra tasarım güncellemeleri ve yeni çalma listeleri paylaşıldı.

Nişancı türü oyun olarak piyasaya giriş yapan ve beğeni toplayan Halo Infinite için güncellemeler devam ediyor. Ücretsiz olması sayesinde daha fazla kişiye hitap etmeyi başaran başarılı oyunda, yeni güncellemeler daha büyük takım savaşları yapılmasına imkan tanıyacak. Team Battle olarak adlandırılan takım savaşlarında 24 oyuncu arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Üstelik tek yenilik bu da değil.

Halo Infinite Güncellemeleri Neler Sunuyor?

Halo Infinite Büyük Takım Savaşı sürümü, savaşlardaki oyuncu sayısını 12’ye çıkarıyor. Önceden 8vs8 olarak yapılabilen savaşlar artık 12vs12 olarak yapılacak. Böylece oyuncu sayısı 16’dan 24’e çıkarılmış durumda. Üstelik bu savaşın aynı haritalar etrafında yaşanmasını önlemek isteyen geliştirici ekibi, takım savaşları için hazırlanan haritalara 5 yeni harita daha eklendi.

Halo Infinite'de 12vs12 Savaşla ve Yeni İçerikler Geldi
Halo Infinite’de 12vs12 Savaşla ve Yeni İçerikler Geldi

Haritalardan birisi sığınak. Birbirinden farklı temalarda hazırlanan haritalar oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunacak. Yeni haritalar şöyle;

  • Fortitude
  • Insolence
  • Obituary
  • Refuge
  • Thunderhead

Halo Infinite Yeni Haritalar Nasıl İndirilir?

Halo Infinite için yeni haritaları indirmek istiyorsanız oyuna giriş yaptıktan sonra Topluluk > Popüler Haritalar adımlarını takip edin. Ardından üstteki haritaların adlarını girerek tek tek haritaları denemeye başlayın. Her bir haritanın kendisine has özellikleri ve araçları bulunduğundan dolayı

Oyuna eklenen yeni özelliklerle tanıtım şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir