Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft, bugün oyun dünyası içerisinde oldukça büyük başarılar elde eden Game Pass hizmeti için güncel abone sayısını dile getirdi. 

Game Pass, Türkiye’de dahil olmak üzere giriş yapmış olduğu her pazarda beğenilen kullanılan bir hizmettir. Hatırlatmak gerekirse Game Pass’a aylık olarak abonelik ile 100’den fazla oyuna erişim imkanı sağlıyor. Söz konusu bu oyunları seçtiğimiz paketin içeriğine göre Xbox ya da PC’de deneyimleyebilirsiniz. Game Pass, bütçe ile ilgili düşünceleri olan kişiler için oldukça faydalı olarak görülüyor ve bu hizmet bugün itibariyle tüm dünyada 25 milyon kullanıcı sayısına ulaştı. Şirket böylelikle bir kilometre taşını daha geride bırakmış oldu. Firma en son yapılan açıklamalara göre Game Pass servisinde 18 milyon sayısı vardı. Game Pass platformunun geleceği oldukça başarılı gözüküyor çünkü firma bugün çok güçlü bir satın alımla gündemde yerini aldı. 

12 8

Başarılı isim Microsoft, geçtiğimiz saatler içerisinde tam olarak 68 milyar dolara Activision Blizzard şirketini kendi bünyesine kattı. Artık Activision Blizzard’ın tüm yeni oyunları Game Pass’in içerisine gelecek ve büyük ihtimalle de PlayStation tarafında yer almayacak. Bu arada bilmeyenler için belirtmek gerekirse Xbox Game Pass rakibi üzerinde PlayStation kısmı için de hızla çalışmalar devam ediyor. Jason Schreier tarafından yapılan haberlere göre sistem şu an için Spartacus kod adı altında geliştirilmeye devam ediyor. Bu sistem ile aylık bir ücret ödemesi yaparak pek çok PlayStation oyununa toplu olarak erişim imkanı sağlayabilecek. Kaynaklara göre Sony, oyunculara birden fazla paket imkanı sunacak. En üstte yer alan pakette PS1/PS2/PSP oyunları da bulunacak. Bahar ayları içerisinde sunulacağı dile getirilen Sony’nin Xbox Game Pass rakibi, oyun dünyasında heyecan verici anlar sunuyor. Ancak bu noktada beklentiler de düşük gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir