Bu yazımızda faturasız hatta geçmek isteyen müşterilerin “Faturasız hat (SIM kart) ne kadar?” merakını gidereceğiz.

Düz hat kullanmak istemeyen kullanıcıların tercihi olan ön ödemeli hat halen tercih edilen yöntemdir. Bu yazımızda sözleşmeli hattan faturasız hatta geçmek isteyen abonelerin merakını gidereceğiz: ” Faturasız hat (SIM kart) fiyatları nedir?” İşte faturasız hattın güncel fiyatları!

Faturasız faturasız sim kart ücretleri ne kadar?

Faturasız hat fiyatları operatörden operatöre farklılık gösterir. Faturasız hat kullanan müşterilerin ses, sms, internet kullanımı ve benzeri ücretler için faturasız kontör satın alması gerekmektedir. Yüksek fatura ödemek istemeyen ve ön ödemeli hatlara geçmek isteyen kullanıcılar, kimlikleri ile istedikleri operatöre ulaşabilirler. Ayrıca operatörlerin herhangi bir belgeye ihtiyacı yoktur. Faturasız sistemde kullanım miktarını abone belirlediği için bazı açılardan sözleşmeli sisteme göre daha avantajlı olabilir.

Sim kart yuvası nasıl açılır?

Ayrıca bu hatların bir avantajı da kolayca başka bir pakete geçebilmenizdir. Ancak her sistemde olduğu gibi ön ödemeli hatların da bazı dezavantajları vardır.

Örneğin, paket içeriği ve bilinmeyen süre nedeniyle hizmet kesintiye uğradığında, bakiyeyi yeniden yüklemeniz gerekir. Acil bir durumda Yapamama riskini almak zor olabilir. Bir diğer dezavantaja gelecek olursak; yeni ekipman teslimatı. Yeni dönemde operatörler, müşterilerine taksitli cep telefonu satın alma imkanı tanıyor. Faturasız hatlarda telefon taksitli alışverişler maalesef geçerli değildir. Bütçe sorununuz varsa ve taksitli telefon almak istiyorsanız peşinat satırlarına bir göz atmanızda fayda var.

Faturasız hat fiyatları nedir?

Faturasız hat ücretleri, bölgenize ve operatörünüze bağlı olarak 2022’de değişiklik gösterebilir. Yeni faturasız hat alımı için operatörlerin sunduğu hoş geldin paketleri kullanıcılar için daha caziptir. Bu nedenle ön ödemeli hatları tercih edenlerin ilk dikkat etmesi gereken detay, operatörlerin sunduğu hoş geldin promosyonları olmalıdır. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarının güncel fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Turkcell faturasız fiyatı nedir?

Turkcell faturasız hat fiyatları tüm yetkili bayilerde minimum 100TL fiyat etiketi ile satılmaktadır. Maalesef fiyatları serbest piyasaya göre ayarlayan bazı satıcılar sim kartlarını 150 TL’ye kadar satıyor olabilir. SIM kart almadan önce bölgesel fiyat değişiklikleri yapmak için Turkcell tedarikçisi ile iletişime geçmenizi öneririz.

Vodafone faturasız hat fiyatları?

Vodafone faturasız hat tarifesi, tüm resmi bayilerde minimum 90 – 130 TL fiyatla satışa sunuluyor. Ne yazık ki, fiyatlarını açık piyasa koşullarına göre ayarlayan bazı bayiler, sim kartlarını farklı fiyatlarla satabilmektedir. Girmeden önce bölgelerde fiyat değiştiren Vodafone acenteleriyle iletişime geçmenizde fayda var. Böylece ana bayilerden birine giderek SIM kartınızı en ucuz fiyata alabilirsiniz.

Türk Telekom faturasız hattı ne kadar?

Türk Telekom faturasız hat tarifesi tüm yetkili satıcılara minimum 100 – 150 TL fiyatla satışa sunulmaktadır. Ne yazık ki, fiyatı serbest piyasa koşullarına göre farklı fiyatlarla satabilmektedir. Herhangi bir SIM kart almadan önce bölgesel fiyatları değiştiren Türk Telekom bayileri ile iletişime geçmeniz tavsiye edilir. Böylece mümkün olan en iyi fiyata satıcıyla iletişime geçerek bir SIM kart alabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir