Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin kullanılacağı ilk tablet olacak Vivo Pad 3 için tanıtım tarihi açıklandı. İşte detaylar.

Vivo Pad 3 modeliyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. İşlemci alanında öncü olan Vivo, bu iddiasını yeni modeliyle de sürdürecek. Öyle ki Vivo Pad 3 Pro tabletini tanıtan ve ilk kez bir tablette Dimensity 9300 işlemciyi kullanan şirket, benzer bir hamleyi Vivo Pad 3 ile atacak. Vivo Pad 3 modelinde ise bu sefer Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 8s Gen 3 yer alacak. Böylece iki işlemciyi ilk kez kullanan tablet modellerinde Vivo imzası yer alacak.

Vivo Pad 3 serisiyle Tablet Pazarında İddialı

Akıllı telefon sektöründe de iddialı modelleri pazara sunan Vivo, tablet pazarındaki iddiasını çok daha yükseltti. Vivo Pad 3 serisinin yeni üyesi olacak Vivo Pad 3 versiyonunda güçlü işlemci güçlü donanımlarla desteklenecek. Üstelik iddialara göre Vivo Pad 3 tanıtımında çok konuşulan Vivo X100s ve X100 Ultra modelleriyle gövde gösterisi yapılacak. Tanıtım tarihi 14 Mayıs tarihi öne çıkmış durumda.

Güçlü İşlemcili Vivo Pad 3 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Güçlü İşlemcili Vivo Pad 3 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Vivo Pad 3 Özellikleri

Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 8s Gen 3’ün yanı sıra tablet modelinde 16GB LPDDR5X RAM ve 512 GB depolama alanı kullanılacak. Vivo Pad 2’ye göre önemli yükseltmelerin yapılacağı tablet, pazarda fiyat performans konusunda iyi bir pozisyon alabilir.

10000mAh kapasiteli bataryası ve 44W hızlı şarj desteği ile kullanılacak tabletin ekranı ise oldukça büyük. 12.1 inç büyüklüğünde LCD ekranın yer aldığı tablette ekran 144Hz ekran yenileme hızı ve 2,8K çözünürlük ile desteklenecek. Böylece oyunlarda ya da multimedya içeriklerinde Vivo Pad 3 ile etkileyici bir performans sunulabilecek. Kameralarda ise önde 8 MP, arkada ise 13 MP çift kamera yer alıyor. Tüm bu özellikleriyle pazarda yer alacak Vivo Pad 3 fiyatı ise 350 dolar olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir