GTA V‘in, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa çıkmasından sonra FPS moduna ait pek çok video yayınlandı. Bu videolar arasında en dikkat çekeni ise araba içerisindeki seks sahnesinin yer aldığı video oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana içerdiği şiddet sahneleri nedeniyle pek çok tartışmaya konu olan Grand Theft Auto serisi, FPS modunun gelmesiyle birlikte daha detaylı bir şekilde görülebilen seks sahneleriyle, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

GTA V Seks Sahnesi Videosu

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video ortalığın karışmasına sebep oldu. Videoda GTA serisinin değişmeyen bir parçası olan ”hayat kadınlarıyla araç içerisinde seks” bugüne kadar pek umursanmamıştı. Ancak FPS modu oyun içerisine girdikten sonra bu sahneler daha detaylı bir şekilde görülebildiği için tartışmaları da beraberinde getirdi.

Açık bir şekilde oyundaki seks sahnesinde neler döndüğünü gördüğümüz videoda, Franklin araç içerisinde hayat kadınıyla ilişkiye giriyor ve sonrasında ise hayat kadınını araçtan indirerek onu öldürüyor.

Oyunun bir suç dünyasında geçtiğine vurgu yapan oyun çevreleri, bu durumun oyun hikayesine bağlı olarak gayet doğal olduğunu savunuyorlar. GTA V Seks Sahnesi videosu‘nu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir