Grand Theft Auto VI (GTA VI) ile GTA serisinde yeni bir çağ açmaya çalışan Rockstar Universe ilk kez bir kadın karaktere yer veriyor. Bu durumla beraber, GTA maceralarına bambaşka bir bakış açısı getirileceğini görmüş oluyoruz. Bu seride iki ana karakter tasarlayan yapım karakterlerine Lucia ve Jason isimlerini vermiştir.

Seride ilk kez bir kadın karaktere sahip olma imkanı tanımasının yanı sıra bir ilke daha imza atarak Lucia’nın anne de olabilmesini sağlıyor. Ayrıca öğrenilen diğer detaylara göre sadece bir bebeğiniz olmakla kalmayacak, bu bebeğin karakter gelişimi ve duygularıyla kuracağı ilişkiler de macerayı farklı bir boyuta getirerek oyunu daha keyifli bir hâle dönüştürüyor. 

image 2

GTA VI’da Bebek Karakter

GTA suç örgüleri ile öne çıkan bir oyun serisi olmasına karşın ilk kez bebek karakter ile seriye farklı bir soluk getiriyor. Duygu dünyası, karakter gelişimi, diğer insanlarla olan bağları ve daha bir sürü özellikleri ile bir bebek karakteriniz olabilir. Ayrıca seride ilk kez bir kadın karaktere yer veren yapımın eklediği yeni özellikler ile hikayenin nasıl bir seyir alacağı ise merak konusu.

GTA

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir