GTA Trilogy – The Definitive Edition ile oyunu satın alan kullanıcılarda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Rockstar Games, bu durumu telafi etmek için 5 farklı oyundan bir tanesini oyunu satın alanlara ücretsiz bir şekilde vereceğini duyurdu.

Yıllar sonra GTA serisinin yeni bir derlemesi ile piyasaya giriş yapan Rockstar Games, başlangıçta sürpriz bir etki yapmış olsa da oyuncular tarafından tercih edilmiş ve yüksek etiket fiyatına rağmen GTA Trilogy – The Definitive Edition kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Oyunu satın alan kişiler oyunu oynamaya başladıkça oyun içerisinde oldukça fazla hatanın olduğunu keşfetmesi, oyunun ve Rockstar Games’in eleştirilerin odağında olmasına neden olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan güncellemeler ile durum büyük oranda telafi edilse de Rockstar Games oyuncuların gönlünü almak adına yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde 5 farklı oyundan birinin hediye edileceği duyurulurken oyunu satın alan kullanıcılar bu 5 seçenekten istediğini tercih edebilecek.

PC versiyonu alanlara hediye oyun verilecek

Yapılan açıklamalara göre oyunu satın alan bilgisayar kullanıcıları 5 eski oyundan bir tanesine satın alabilecek.  Oyunlar ise şöyle;

  • Max Payne 3
  • Grand Theft Auto V: Premium Edition
  • Grand Theft Auto IV: Complete Edition
  • L.A Noire
  • Bully: Scholarship Edition

Yukarıdaki yer alan 5 farklı seçenekten bir tanesi oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Oyuncuların bu tekliften yararlanabilmesi adına ise Rockstar Games tarafından geliştirilen mağaza üzerinden işlem yapması gerekiyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir