Çıkış yaptığı andan itibaren grafikleri ile büyük bir tepki gören GTA: The Trilogy için beklenen güncelleme geldi. Güncelleme ile birlikte grafiklerde önemli bir iyileştirme yapıldı.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition olarak piyasaya sunulan ve kısaca GTA: The Trilogy olarak adlandırılan yeni oyuna çıkış tarihi itibariyle gelmesi beklenen güncelleme nihayet sunuldu. Güncelleme ile birlikte paket içerisinde yer alan 3 oyuna da iyileştirmeler yapılırken güncelleme sonrasında gelen yorumların büyük bir bölümü beklentilerin karşılandığını gösterdi.

Yüksek fiyata rağmen sunulan tepki çekmişti

Oyunun bu kadar eleştiri çekmesindeki önemli detaylardan birisi de etiket fiyatı olmuştu. Yüksek fiyatı ile oyunculara sunulan oyun, özellikle Türkiye’deki kur farkı nedeniyle çok daha yüksek oldu. Ancak oyunlar Rockstar Games’e olan güvenleri ve GTA tutkuları nedeniyle oyunu almaktan çekinmemişti. Hataların ve oyun içi bugların çok fazla olması ise kısa sürede eleştirileri beraberinde getirmişti.

GTA: The Trilogy için yapılan güncelleme sonrasında ilk olarak göze çarpan yenilik yağmur efekti oldu. Sosyal ağlarda alay konusu olan yağmur efektleri artık düzeltilmiş durumda. Dokularda da ciddi oranda iyileştirme yapıldı. Bunlarla birlikte oyunda yazım hataları da çok fazlaydı. Güncellemede tüm yazıları elden geçiren geliştirici firma, böylece bu sorunları da ortadan kaldırdı. Yeni güncellemede dikkat çeken diğer detaylar ise şöyle;

  • Araba sürüş sırasında CJ’in yüz hatlarındaki kötü görünüm giderildi
  • Stabilite iyileştirmeleri iyileştirildi.
  • Sinematik kamera modu eklendi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir