Yıllar önce piyasaya sunulan GTA San Andreas oyunu için RTX Remix ile güncellendi. Özel teknolojiler ile desteklenen yeni oyun yeni hali ile iddialı ekran kartlarını dahi zorluyor.

RTX Remix adı verilen özel teknoloji, Beta sürümü ile kullanıma sunulandı. Kullanıcıların da test edebildiği özellikle özel bir proje gerçekleştirildi. Yıllar önce piyasaya sunulan ve büyük ilgi gören GTA San Andreas oyunu bu özel teknoloji ile yeniden geliştirildi. Path Tracing gibi özel teknolojiler sayesinde grafik özelliklerinin arttırıldığı oyunda tüm dokular elden geçirildi. RTX Remix işlemesi sonrasında oyundaki tüm aydınlatma sistemleri tamamen değişti, dokular yüksek kaliteli yeni halleriyle değiştirildi. Yapılan çalışmaların ardından GTA San Andreas’ın yeni hali MxBenchmarkPC adlı YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı.

GTA San Andreas'a RTX Remix Güncellemesi! İşte Yenilenen Oyundan O Görüntüler
GTA San Andreas’a RTX Remix Güncellemesi! İşte Yenilenen Oyundan O Görüntüler

Performans Sıkıntıları Dikkat Çekti

Çalışmalar stabil olmadığı gibi test amaçlı yapıldığından dolayı FPS ve performans sıkıntılarının yaşandığı görüldü. Ancak bunlar proje için herhangi bir handikap değil. GTA San Andreas’in yeni hali RTX 4080 ekran kartını dahi zorlamayı başardı. Oyun 2K çözünürlükte 300 FPS’de oynanırken daha sonrasında 60 FPS’ye kadar düşüş görülüyor.  Oyun şu an için oynanabilir noktasında çok başarılı olmasa da yapılacak optimizasyon ve proje üzerindeki yeni çalışmalar daha stabil bir GTA San Andreas ortaya çıkarabilir. Açıklamalarda da projeye devam edilebileceği belirtildi.

İşte RTX Remix ile yenilenen GTA San Andreas’ten o anlar;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir