GTA Online’da Los Santos Tuners güncellemesi ile birlikte oyuna pek çok yeni içerik ve özellik eklenmiştir. Rockstar’ın oyunculara kazandırdığı araba ve özellikler arasında en çok dikkat çeken ise Pfister Comet S2’dir.

29 Temmuz itibariyle oyuna eklenen Pfister Comet S2, 5 Ağustos’a kadar test pistinde yer almaktadır ve kullanıcılar test sürüşü yapabilmektedir. Bu nedenle aracı denemek isteyen oyuncuların Pfister Comet S2’i test pistinde bulması oldukça kolaydır.

GTA Online’da yeni Pfister Comet S2 nasıl alınır?

Pfister Comet S2, GTA Online’da piyasaya sürülen en son otomobil modellerinden birisidir ve test süreci sona erdikten sonra oyuncular tarafından kolaylıkla satın alınabilmektedir. Ancak araç fiyatı yüksek olduğundan dolayı oyuncular için araç fiyatı cep yakabilir. Pfister Comet S2’i almak isteyen kişilerin, oyundaki Legendary Motorsport’a gitmesi ve 1.878.000 Dolar karşılığında aracı satın alması mümkündür.

Kullanıcıların mevcut desteği alabilmesi adına Los Santos Tuners güncellemesini mutlaka alması gerekmektedir. Bağlantı hızınıza göre oyuna eklenecek mevcut özellik, başarılı bir şekilde kurulduktan sonra kolay bir şekilde yeni aracın test edilmesini sağlamaktadır.

GTA Online’a Eklenen Yeni Pfister Comet S2 Özellikleri Neler?

Pfister Comet S2, Comet SR’ye benzer bir gövdesiyle dikkat çekmekte. Comet’in yeniden dizayn edilmiş versiyonu olarak dikkat çeken Pfister Comet S2, aracı modifiye etmek isteyenlere de özel seçenekler sunuyor. Farklı modifiye türleri sayesinde araç çok daha farklı görünümlerle desteklenebilmektedir. Açıklamalara göre Pfister Comet S2 27 farklı özelleştirme kategorisine sahip. Araç maksimum 156,40 km/s hıza ulaşabilmektedir. 2 kişilik olan araç, 7 vites ve RWD’dir. Özellikle modifiye ile birlikte çok daha üstün bir güç elde edilebilir. Car Meet olarak da adlandırılan bölümden erişilebilecek olan modeli satın almadan önce mutlaka test edin Oyuncuların sürüşü satın almadan önce arabayı denemek istemeleri durumunda, araba hala GTA Online’daki Car Meet’te test sürüşü için hazır.

Araç için oyunda yapılan tanıtımda ise şu ifadelere yer verildi; “Bu sadece hızlı bir araba değil. Hedefli reklamların satın alamayacağı türden bir itibara sahip yeni bir araba.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir