Grand Theft Auto (GTA) serisi, sıra dışı bir başarıya imza atarak tüm zamanların en çok satan oyunu unvanını elinde bulundurmaya devam ediyor. Şu an bile GTA 5, PlayStation, Xbox ve PC platformlarında en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Bu zafer, serinin sadık hayranlarını, geleceğin oyunu olan GTA 6’yı heyecanla beklemeye itmektedir.

GTA-6 da suç, aksiyon ve macera dolu bir açık dünya deneyimi sunmayı amaçlıyor.
GTA-6 da suç, aksiyon ve macera dolu bir açık dünya deneyimi sunmayı amaçlıyor.

GTA-6’nın merak uyandıran detayları

GTA 6’nın çıkış tarihi hala netlik kazanmış değil. Ancak Take-Two Interactive, 2025 mali yılı içinde, yani 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 arasında piyasaya sürülebileceğini öne sürdü. Bu da demek oluyor ki GTA 6, büyük bir beklentiyle karşılanabilir. Ayrıca oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

GTA 6’nın muhtemel platformları arasında PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC bulunmaktadır. Ancak, PC sürümünün kesin tarihi hala belirsizliğini sürdürüyor. Daha önceki GTA oyunlarının PC sürümleri, konsol sürümlerinden bir süre sonra piyasaya sürüldü. Oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games, GTA 6’nın geliştirilmeye başlandığını resmen doğruladı. Ne yazık ki, oyunun teması ve diğer ayrıntıları hala sır gibi saklanmaktadır.

GTA 6’nın sürükleyici hikayesi ve büyüleyici teması

GTA 6’nın temasının Vice City’ye geri dönüş yapacağı söylentiler arasında ancak oyunun sadece bu şehirle sınırlı kalmayacağı düşünülüyor. Oyunun hikayesi, iki banka soyguncusuna odaklanacak gibi görünmektedir.Lucia adındaki karakter, serinin ilk oynanabilir kadın karakteri olarak öne çıkması ön görülüyor.

Eylül 2022’de büyük bir sızıntı patladı. Bu sızıntı sonrası GTA 6 ile ilgili önemli detaylar gün yüzüne çıkmış oldu. Oyunun dünyası, silahlı çatışma mekanikleri ve NPC’lerine dair bilgiler sızdırılmıştı. Ayrıca oyunun hem bir kadın hem de bir erkek ana karaktere sahip olacağı resmiyet kazanmış oldu.

GTA 6’nın yaratıcı ekibi yine Rockstar North stüdyosuna aittir. GTA serisi, Rockstar Games’in en değerli hazinelerinden biri olarak büyümeye devam etmektedir. GTA 6’nın büyük sırları ve resmi açıklamaları için heyecanla beklemeye devam edilmektedir. Oyunun piyasaya sürülmesini büyük bir merak ve heyecanla bekleyen milyonlarca hayranları olduğu biliniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir